Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ја утепаа на 102,5
Женски глас пее

Oh oh oh oh ooooh, I'm traveling around the globe, и рефренот така се повторува.

Знае ли некој како се вика песната на почетокот од видеото?

Неможам никако да ја најдам песнава од македонски женски изведувач или група. Ја слушнав на радио и текстот беше:

Нема надвор никој нема.....
Некако е празно.
Ладно.
Некако е ладно......

Ве молам некој ако знае :)

Автоматски споено мислење:

Неможам никако да ја најдам песнава од македонски женски изведувач или група. Ја слушнав на радио и текстот беше:

Нема надвор никој нема.....
Некако е празно.
Ладно.
Некако е ладно......

Ве молам некој ако знае :)

Здраво екипо. Скоро слушнав една тивка македонска песна ама не можам никако да ја најдам. Мислам дека е поп песна со женски вокал. Единствени стихови што ги запомнив се "Спие агата расте тагата". Се надевам на некој ќе му текне, фала однапред

Сега кога видов во Драга Кајгана за "ху баба ху" ми текна дека на времето имаше една таква македонска песна нешто маскирани во вудууу? :)

А кога сме на темава, знам имаше и една "лева десна лева десна џебен билијард" и таа сум се утепал од гуглање ама ништо не сум нашол.

Сега кога видов во Драга Кајгана за "ху баба ху" ми текна дека на времето имаше една таква македонска песна нешто маскирани во вудууу? :)

А кога сме на темава, знам имаше и една "лева десна лева десна џебен билијард" и таа сум се утепал од гуглање ама ништо не сум нашол.

Барам македонска рок/панк песна од '80,'90, Битолчани си ја пуштаа и ја пееа сите, па може и да е локална некоја. Рефренот одеше вака “Не ти не си цар, ти си ништо, ти си уличар“

Последно уредено:
Барам македонска рок/панк песна од 80,90, Битолчани си ја пуштаа и ја пееа сите, па може и да е локална некоја. Рефренот одеше вака “Не ти не си цар, ти си ништо, ти си уличар“
...паљачо

Taa ху баба ху не беше од Андреј и Панчо кога беа у генгста филмови пред да се ДНК ?
Некаде 2000-05 тие години.

Насловот на првата нумера?
Можете да уживате во девојчињата бајдвеј

Се обидов да ја најдам, не ми успева.
Српска песна од раните седумдесети.
Рефрен:
Влајинице дој, дој, дој;
Чуј гарава ја сам твој;
Чуј гарава само твој.

каде и да одиш бегам сега кога не сум твој, илјада и една желба ниту еден одговор...

некој песнава да ја знае? презаразна е, македонска, претпоставувам нова на Антена 5 ја слушам ама не можам да ја најдам никаде, поп рок механхолична е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom