- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.708
- Поени од реакции
- 738
Prison break ми беше втора или трета изгледана серија. Прва ми беше Lost, , после неа ми беше оваа изгледа. Имам над 30 серии изгледано, ниедна не ми е била мене добра како Prison break.
Ништо од ова, откажано е, само што пишаа FOX на фејсбук.. Вентворт Милер се откажал од проектот, сакал да стави крај на Мајкл Скофилд веќе.Prison Break Star Dominic Purcell 'Confirms' Season Six Is Happening
The actor answered the rumours on his Instagram accountwww.ladbible.com
ШтетаНишто од ова, откажано е, само што пишаа FOX на фејсбук.. Вентворт Милер се откажал од проектот, сакал да стави крај на Мајкл Скофилд веќе.
Исто и Доминик Прсел...
Па и самиот изјави демек повеќе никогаш немало да глуми стрејт лик.Кај ќе се снима нов дел, ене го Вентворт се лигави со маж на инста, не го бива за ваква улога повеќе.
Wentworth Miller on Instagram: “via @thecw @cwtheflash @cw_legendsoftomorrow”
300k Likes, 18.5k Comments - Wentworth Miller (@wentworthmiller) on Instagram: “via @thecw @cwtheflash @cw_legendsoftomorrow”www.instagram.com
То е.Па и самиот изјави демек повеќе никогаш немало да глуми стрејт лик.
Кој бот човече, педерчуга...
Ко вчера да беше кога ја глеав. Ја копук мал, мајка ми доаѓа дома ми вика колешка една ми препорача некоја серија со затвореници дај да ја најдеме. Ја само изговор чекав за да излезам да купан/изнајмам филм/игра. Трчаници до ДДВ Хит се викаше во Порта Влае? И кажувам на таа што работеше таму, ми вика дојди за пола саат сеа ги дадов првите 3 епизоди. 50 денари филм беше или 5 за 200 мислам. Викам не бе ќе разгледам тука ќе бидам. Си отидов дома со 6 епизоди, почнавме да глеаме вечерта негде кај 10, до сабајле 2-3. Сабајлето одма на таа и викам дај ми се што има излезено од ова. Ден денес на мајка ми омилена серија.