Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каква супер кладионичарска недела. :oleee:

201 евро профит за 4 дена. Огромна благодарност и до нашите момци за 2те победи, срциња едни. <3

Овие Австрија и тоа како ќе ги рокнеме на ЕП, битката ќе биде со Украина за второ место.

Кога сака, сака Словенија ми ја даде 3+ во 92 пенал им судија.
Има ли некој недобитен :D

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
И јас ја чекав до последно за кец.
Screenshot_20201115-224358~3.png

Тоа е, кога сака, сака. За 1 евро, чисто илјадарче ;).

125518462_419878282716344_165883816714771881_n.jpg

125215353_375811000401788_8893676790037242600_n.jpg

Oh well, денеска е One of those days, не оди ич за Сиетл, имаа шанси, сите ги прокоцкаа :/ Тоа е, ипак затоа е добро да се игра 2.4 квота, ако фатиш си на коњ, ако не..oh well :icon_mrgr:

Ево од мене некои предлози:

Cleveland Browns - Houston Texans 45,5+ @ 1,85

Две добри офанзивни екипи со слаби одбрани, мислам дека е мала границата и би рекол дека е зицер. Според мене и двете имат еднакви шанси за победа. Браунс 5те утакмици шо ги тепаа на сите имаа 30+ поени и примаа минимум 20. Ево резултати од нивните претходни утакмици:
6-16 L
37-34 W
7-38 L
32-23 W
49-38 W
34-20 W
35-30 W
6-38 L
Освен последната, претходните два пораза и беа против најдобрите екипи и дефанзиви у лигата. Кај Хјустон исто скоро сите утакмици са со ногу поени, 25-27, 20-35,42-36,30-14,23-31,28-21,16-33,34-20. Само на 3 немат преминато преку 50 поена, едната 49.

LA Rams - Seattle Seahawks 54,5+ @ 1,90

Како и претходнио пат кд гу предложи Сиетл против Бафало за +, истата приказна е и сга. Сиетл е одлична офанизвна екипа со просечна одбрана. Пас ориентирана игра у напад и слаба пас одбрана. Ремс са солидна офанизвна екипа. На само 2 од претходните утакмици не е надмината ваа граница и тие две завршија со 53 и 54 поени(за Сиетл). Вилсон игра МВП сезона и не е имал лоша утакмица и не верувам дека и вечер нема да има добра утакмица.

За фиксови би ги кажал Тампа 2ка 1.40, Детроит 1 1.50, Филаделфија 2ка 1.50, со помали квоти Питсбург 1 1.30, Балтимор 2ка 1.30, Њу Орлеанс 1 1.20 и Грин Беј 1.15.

Малави - Буркина Фасо 2т22+ (2.75 квота)
Б. Фасо се доста поквалитетен тим, на 3 натпреваи имаат 5 дадени и 2 примени гола. Малави е доста понеквалитетна репрезентација, единствената победа им е против Јужен Судан и тоа 1:0. На 3 натпревари имаат само 2 дадени а 5 примени гола. Очекувам победа со 2-3 гола дадени на Буркина Фасо.

Јужен Судан - Уганда 2 (1.7 квота)

Јужен Судан е убедливо најслабата екипа во група. Имаат само 1 даден и 4 примени гола во 3 натпревари, до сега немаат освоено ниту еден бод. Уганда е океј репрезентација, со Буркина Фасо се борат за првото место во група. Би требало да ги земат сите 3 бода.

Гамбиа - Габон 2&3+ (5.9 квота)

Овој натпревар некако ми е најтежок за типување, прилично израмнети репрезентации, блага предност би му дал на Габон. Очркувам доста голови да има, алтернатива ми е гг3+ (околу 2.3 квота е). Мислам дека Обамејанг ќе ја "реши" утакмицава. Очекувам "убав" фудбал со многу шанси.

Мозамбик - Камерун 2т22+ (2.55 квота)

Камерун ми е една од легендарните репки од Африка. Одличен тим, доста играчи имаат и во појаките европски лиги. Иако мозамбик не се за потценување сепак Камерун треба да ги земе сите 3 бода. Доста поквалитетна екипа.

Зимбабве - Алжир 3+ (2.05 квота)

Алжир има одлична екипа, на 3 натпревари имаат 3 победи, 9 дадени а само 1 примен гол. Зимбабве е на втората позиција со 4 бода каде што Замбиа им дише во врат со само 3 бода. Зимбабве има 3 дадени и 4 примени гола на 3 натпревари. Алжир има доста полвалитетен состав, очекувам доста голови натпреваров, Зимбабве би требало да проба да нападне и да тргне да им земе барем бод, од друга страна очекувам Алжир да ги казни сите евентуални грешки. Може да се проба и 2&3+.

Малави - Буркина Фасо 2Т22+
Јужен Судан - Уганда 2
Гамбиа - Габон 2&3+
Мозамбик - Камерун 2т22+
Зимбабве - Алжир 3+
Систем 4/5
на 100 ден уплата од 480ден до 5700 ден добивка. (спорт лајф)

Малави - Буркина Фасо 2т22+ (2.75 квота)
Б. Фасо се доста поквалитетен тим, на 3 натпреваи имаат 5 дадени и 2 примени гола. Малави е доста понеквалитетна репрезентација, единствената победа им е против Јужен Судан и тоа 1:0. На 3 натпревари имаат само 2 дадени а 5 примени гола. Очекувам победа со 2-3 гола дадени на Буркина Фасо.

Јужен Судан - Уганда 2 (1.7 квота)

Јужен Судан е убедливо најслабата екипа во група. Имаат само 1 даден и 4 примени гола во 3 натпревари, до сега немаат освоено ниту еден бод. Уганда е океј репрезентација, со Буркина Фасо се борат за првото место во група. Би требало да ги земат сите 3 бода.

Гамбиа - Габон 2&3+ (5.9 квота)

Овој натпревар некако ми е најтежок за типување, прилично израмнети репрезентации, блага предност би му дал на Габон. Очркувам доста голови да има, алтернатива ми е гг3+ (околу 2.3 квота е). Мислам дека Обамејанг ќе ја "реши" утакмицава. Очекувам "убав" фудбал со многу шанси.

Мозамбик - Камерун 2т22+ (2.55 квота)

Камерун ми е една од легендарните репки од Африка. Одличен тим, доста играчи имаат и во појаките европски лиги. Иако мозамбик не се за потценување сепак Камерун треба да ги земе сите 3 бода. Доста поквалитетна екипа.

Зимбабве - Алжир 3+ (2.05 квота)

Алжир има одлична екипа, на 3 натпревари имаат 3 победи, 9 дадени а само 1 примен гол. Зимбабве е на втората позиција со 4 бода каде што Замбиа им дише во врат со само 3 бода. Зимбабве има 3 дадени и 4 примени гола на 3 натпревари. Алжир има доста полвалитетен состав, очекувам доста голови натпреваров, Зимбабве би требало да проба да нападне и да тргне да им земе барем бод, од друга страна очекувам Алжир да ги казни сите евентуални грешки. Може да се проба и 2&3+.

Малави - Буркина Фасо 2Т22+
Јужен Судан - Уганда 2
Гамбиа - Габон 2&3+
Мозамбик - Камерун 2т22+
Зимбабве - Алжир 3+
Систем 4/5
на 100 ден уплата од 480ден до 5700 ден добивка. (спорт лајф)
Одбери 3 утакмици од овие што си ги пишал, повеќе пари ќе фатиш него ли да погодиш 4 од 5 со систем..

Одбери 3 утакмици од овие што си ги пишал, повеќе пари ќе фатиш него ли да погодиш 4 од 5 со систем..
Габон и Буркина Фасо носат повеќе добивка ако гледаме така. Више го пуштив, не можев за 2-3 да се одлучам и си викам да си пробам среќата. :)

Момци, кој сака да игра на Ерменија во среда, сега му е мајката, 3,10 квота.. Турајте док не се намали...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom