Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо не е сигурно во коцкањеНе пратам НФЛ, а сакам да помножам коефицинет, сигурни се Њу Орлеанс, Питсбург и Грин Беј Пекерс?
Ништо не е сигурно во коцкање
А дали се апсолутни фаворити? Да, се.
Ама нешто ми вели дека минимум една, ако не и две од овие екипи ќе се мачат до самиот крај.
Ама да, апсолутни фаворити се екипиве, ако бараш дуел на екипи што се борат за титула vs дно екипи...тие се![]()
Ја лично избегавам вакви апла фаворити, на еден тикет ги Стаив сејнтс да не победат дополнителен хендикеп.Абе 9:8 нека завршат ако треба. (Не пратам НФЛ не ми се смејте), само да излезат. И у фудбал 1:0 е битно некогаш да фатиш, со гол у 90-та минута.![]()
Ако се работи за мои пари, не би го изиграл Питсбург. Реално, треба да победат 35-3, ама е дивизиска утакмица и се непоразени досега. Кога-тогаш мора да изгубат барем една, а ова е одлична навлакуша за тоа.Не пратам НФЛ, а сакам да помножам коефицинет, сигурни се Њу Орлеанс, Питсбург и Грин Беј Пекерс?
Сега најде на 7 минути пред да почнат утакмиците?@BilboBaggins
@dragonsky
Ај склопете ми еден тикет плуски/минуски/хендикепи со 4 текми од НФЛ ако не ви е мака. На ситно ќе изиграм ама да пратам нешто.
Не ни видов кога почињаат.Сега најде на 7 минути пред да почнат утакмиците?
За тие од 10 да видам што има, немам ништо изиграно пошто викендов, ниту пак салам разгледано. Единствено Грин Беј изиграј ги ако ти фали коефициент за данок да покриеш од 7 овие што се.
Чисто за забава ако ти е..@BilboBaggins
@dragonsky
Ај склопете ми еден тикет плуски/минуски/хендикепи со 4 текми од НФЛ ако не ви е мака. На ситно ќе изиграм ама да пратам нешто.
Што е ова бе 3 квота за моите луѓе Пејтриотс? Ме тераат глупости да правам или?
Едвај ги победија Џетс што се на 0-9, што го имаат најлошиот тренер некогаш и што буквално отворено тенкаат за 1 пикШто е ова бе 3 квота за моите луѓе Пејтриотс? Ме тераат глупости да правам или?
Ако се Денвер расположени напаѓачки, ќе му должиш пиво на ЗмејскиАпсолутна блампертиза од тикет
Прегледај го приврзокот 274786