Само да има дозволено публика, као Влав нема да жалам се шо иам да потрошам за овие утакмици.
Директен лет Скопје-Букурешт нема, што значи биче весеље пола ден пат по автобуси
Пре ќе платам 10000€ него да го трпам стекот до таму .Eee neka dojde do toa neka bide sve kako sto treba pa drugoto ke se sredi.4ca so kola i resen problem, organizirani kombinja ehe ima nacini.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Замисли ги во кола Стефан, Џонтра, Пеја и уште една пропадната душа?Eee neka dojde do toa neka bide sve kako sto treba pa drugoto ke se sredi.4ca so kola i resen problem, organizirani kombinja ehe ima nacini.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Ми требаа тринаесет години за мојот магнум опус, да се воздржиме од цинизам.Овој пост на сите ни влезе клизачи и не измести од гравитација, ама нејќиме да си признаеме...
Најискрен сум, без цинизам .Ми требаа тринаесет години за мојот магнум опус, да се воздржиме од цинизам.
I ja so niv... Dobra grupa za po patЗамисли ги во кола Стефан, Џонтра, Пеја и уште една пропадната душа?
Бо, бо, бо, има документарци да се снимаат за алкохоличарите македонци што тргнале на ЕП во Букурешт ама несакајќи завршиле во Будимпешта
Значи во секоја група мора да има еден за да му викаат 'доста бе глуп'I ja so niv... Dobra grupa za po pat
Od iskustvo ova a?Значи во секоја група мора да има еден за да му викаат 'доста бе глуп'
Па ти нема ни до Миладиновци патарина нема да стигнеш. Т.е ќе стигнеш и таму ќе бидеш исфрлен за да фатиш 66ка за до дома.I ja so niv... Dobra grupa za po pat
Пошле за Букурешт, завршиле у некоја биртија у Благоевград, а ус пат качиле и некоја блгарка за две червени.Замисли ги во кола Стефан, Џонтра, Пеја и уште една пропадната душа?
Бо, бо, бо, има документарци да се снимаат за алкохоличарите македонци што тргнале на ЕП во Букурешт ама несакајќи завршиле во Будимпешта
Курјак, Калча, Светисав, Смук.... Pandeva slava rokaПрегледај го приврзокот 274506
Последните мохиканци, дури и Мрмињо се предал
*цигари се пушело на велико
Не е проблем имаме човек таму, ќе ги згрижи.Замисли ги во кола Стефан, Џонтра, Пеја и уште една пропадната душа?