Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира брачава наши автохтони што коментираат. Ако има некој информации нека сподели.
Блерим Џемаили му честиташе на Пандев на стори на инстаграм. :D
Шилегов ни крив ни дужен со фотошопирана слика 100 лајка ми донесе на контото. Го пореметив форумот вчера. Бихихихихидиков.
@dragonsky сеа ми текна зашто е фотошопирана сликата у 56та минута, тогаш падна голот и демек Петре по тој повод отворил 3то шише ракија, брља, изгорел све у себе.

Да заврши Мондонико со лајкување па да ги пребројам, баш ме интересира што напраив вчера, над 500 сума сумарум сигурно. Све почна со Видич со неговата Брајан Адамс/Тим Рот/Светозар Цветковиќ изглед слика од 94та, заврши со негово комирање со сомнително мезе и разноразен алкохол на неговите бајкерски тури.

Последен пат вака издоминирав со тоа мемињата коа ги праевме. Штета Стек копилето нема компјутер па од телефон не можеше да ме прати, гарант ерор ќе доживееше форумов од нашиот брутален хумор.
Автоматски споено мислење:

748 :pos:

Последно уредено од модератор:
Кој ќе не лапне пред европско?

Адидас, или Најк? Или поверојатно е втора категорија, како Пума, Умбро, Њу Баланс, Хома...

Јако би сакал, ама мислам дека нема да го носиме на европско.

Не знам дали е постирана сликава тука, ама да може ја овие би ги избрал :love::love::love:

1605266798284.png

1605266824208.png

Минималистички, а сепак имаат душа поготово белиот.

Блерим Џемаили му честиташе на Пандев на стори на инстаграм. :D
Шилегов ни крив ни дужен со фотошопирана слика 100 лајка ми донесе на контото. Го пореметив форумот вчера. Бихихихихидиков.
@dragonsky сеа ми текна зашто е фотошопирана сликата у 56та минута, тогаш падна голот и демек Петре по тој повод отворил 3то шише ракија, брља, изгорел све у себе.

Да заврши Мондонико со лајкување па да ги пребројам, баш ме интересира што напраив вчера, над 500 сума сумарум сигурно. Све почна со Видич со неговата Брајан Адамс/Тим Рот/Светозар Цветковиќ изглед слика од 94та, заврши со негово комирање со сомнително мезе и разноразен алкохол на неговите бајкерски тури.

Последен пат вака издоминирав со тоа мемињата коа ги праевме. Штета Стек копилето нема компјутер па од телефон не можеше да ме прати, гарант ерор ќе доживееше форумов од нашиот брутален хумор.
Автоматски споено мислење:

748 :pos:
Права кајганатутка си :D

Читав на фб коментари од Бугариве на страна од нивен спортски портал. Ептен се батхрт, до кај дегутантно е. Има по некои, кои честитаат ама поретко.
Ме интересира брачава наши автохтони што коментираат. Ако има некој информации нека сподели.

Батхрт се и нивните натписи и и го оспоруваат пласманот на Македонија и патот како премногу лесен

неспортски, а уште помалку братски од братјата.

Како и да е, честитки за македонската репрезентација и особено Горан Пандев, пласманов верувам него највеќе му значи.

obicno na ffm i sleduvaat % sto bi bil nekoj 5k-10k karti vo zavisnost od goleminata na najmaliot stadion kade igrame. mislam im sleduva 10-15%. ostatokot ke ide na prodazba preku UEFA. za bukurest ke ima karti, veruvam i na samiot den od oni sto ke gi vrakast sponzori i vip... ajde moze so austrija da e potesko ama za so ukraina ke ima sigurno.

za do holandija ne se nadevajte osven ako ne zemete premu uefa ili ffm.

ffm ke prodava blokovi, uefa ke ima opcija za blok ili individualni. za dijasporata ke bide potesko osven ako nema mkd ili eu pasos.

na uefa ke treba da ste registrirani i da imate kreditna za da platite. problem ke bide sto karti obicno prakaat po posta a znaeme kakva e nasata posta...

ги праќаат преку дхл картите

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе завршам со оваа историска изведба на Бисер Балкански од страна на големиот Гоце Николовски во Сиднеј 2003, по повод 100 години Илинден.

Ќе ечи цела недела во Букурешт под голема доза на жолта ракија.

Да живее Македонија.

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Абе :facepalm: локални селски албански клубови пишат хаштази Macedonia (видете кај Алиоски), Либертас и остали континуирано со северџански називи. Да земеш со палка и да не жалиш

Не знам дали е постирана сликава тука, ама да може ја овие би ги избрал :love::love::love:

Прегледај го приврзокот 274354

Прегледај го приврзокот 274355

Минималистички, а сепак имаат душа поготово белиот.
Да не си правиме бајрам на умот, немаме толкава платежна моќ за Nike да се заинтересира за масовно производство за нас. Умбро или Хумел е најдобро што можеме да извадиме.

Батхрт се и нивните натписи и и го оспоруваат пласманот на Македонија и патот како премногу лесен

неспортски, а уште помалку братски од братјата.

Како и да е, честитки за македонската репрезентација и особено Горан Пандев, пласманов верувам него највеќе му значи.

Па што те чуди, све џукели се порталските новинарчиња во Бугарија. Коа министер е оној Каракачанов, овие се оние најискомплексираните гомна, кои ќе си го откинат курот затоа што Македонија се пласирала на СП. Така е и со останатите соседи, да не бидам погрешно сфатен, иако коментарот ми е за генералната атмосфера во соседството. Нормално е дека секаде има нормални индивидуи кои реално честитаат на пласманот, ама генерално е катастрофа, пошо Балканов е гомно.

Да не си правиме бајрам на умот, немаме толкава платежна моќ за Nike да се заинтересира за масовно производство за нас. Умбро или Хумел е најдобро што можеме да извадиме.

Што ги знаеш, за договор од година дена може и ќе се залажат.Од овие Умбро евентуално се прифатливи под услов да држат минималистички стил, Хумел со шарине ни под разно не би сакал, мада ни сегашниве Јако не се толку лоши можат да извадат добар дизајн.

Инаку може ли да се направи специјална порачка до најк да испринтаат 10/100/1000 custom верзии т.е. да им се плати да се направи концептон за лични употреби?Тоа би било прејако.

Па што те чуди, све џукели се порталските новинарчиња во Бугарија. Коа министер е оној Каракачанов, овие се оние најискомплексираните гомна, кои ќе си го откинат курот затоа што Македонија се пласирала на СП. Така е и со останатите соседи, да не бидам погрешно сфатен, иако коментарот ми е за генералната атмосфера во соседството. Нормално е дека секаде има нормални индивидуи кои реално честитаат на пласманот, ама генерално е катастрофа, пошо Балканов е гомно.
Па и не баш дека е Балканска работа и дека сите Балканци така правеле. Сите екс Ју земји и народи ни честитаат, па дури и Албанците. Грците немам појма што прават. Остануваат само Бугарите кои се батхрт лути и навредени што Македонија влегла на ЕП, а тие не. Типично Бугарски нели.
А и на форумов е очигледно тоа. Врие од татари, а еден не дојде тука да напише честито.

Баце уживај во моментиве, ретки се.Што би се рекло народски тури им пепел.А верувај, има многу комшии поготово од екс-ју држави што ни честитаат и се радуваат ко нивен успех да е.За татариве си се кува предизборна атмосфера и логично е дека ќе се дуваат медиумски + како ќе опстане свињана каракачанов на политичка сцена ако не форсира бугарски шовинизам?Да не ја труеме темава, уживај у моментиве, има и луѓе од околинава што искрено се радуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom