Goran Bt
локал патриот
Lide lide lajna da jadi so filioce mora jas kafe da pijam so komemtatorot [emoji16]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според татарската бтв Пандев се родил во Суботица
Nema ni teoretski sansi so dvata nereseni proriv Izrael gi zagubivme sansite sepak da oataneme vtoro mesto ne mal uspehА бе што правиме со младиве? Имаат теоретска шанса некаква? Што треба да се деси по групиве за да одиме?
Де бе wtf?????Рокајте се меѓусебен,мртвило и дно од репрезентација.Каков мерак ми се прави тоа е невидено уште па на гостински,уште поише да ги боли.
https://www.mkd.mk/sport/fudbal/tep...na-gruzija-poradi-eliminacijata-od-makedonija
For the record, a rally of civil activists was held in front of the Football Federation, where a confrontation took place between the protesters and the employees of the federation. According to the protesters, there is selective law in Georgia, which allows high-ranking officials to watch the match from the VIP-tribune, while the fans outside the stadium are fined 2000 GEL for violating the restriction imposed by the government.Де бе wtf?????
Кој кур, ова ни кај нас не би се десило
Сигурно има некој контекст што фали тука?
Сите што ги знам, што сум работел со нив ми честитаа, иако од се срце навивале за Грузија.Читав на фб коментари од Бугариве на страна од нивен спортски портал. Ептен се батхрт, до кај дегутантно е. Има по некои, кои честитаат ама поретко.
Ме интересира брачава наши автохтони што коментираат. Ако има некој информации нека сподели.