Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро од кај му ги наоѓаш сликиве
Од кај Васиљ на твитер. Тој па ме објавил тоа кај што објаснувам што кажал Тони.Добро од кај му ги наоѓаш сликиве
Дај фб-то постирај да му пратиме пофалби![]()
Одличен искрен монолог на Тони си ја испразни душата и кажа тоа што му лежи. Не знам зашто толку ги изнервира ова некој ликови ама нивен проблем
Другар ми ...изгорен си ти да си на негово местоВиди го Марио, искусно жние лајкови со пост составен од слика надополнета со безвезно комичен текст
Лапај си 300+ до полноќ хахахахаа
Toa e наследство од Советската школа, т.е. тактика на берење медали на ОИ против Американците во спортови како:Не сакав да навлегувам во натамошни анализи на тој феномен и да си ја упропастувам оваа магична ноќ со нив, ама повеќето настапуваа под знаме на разни кавказки републики, пошто или матичната земја им беше суспендирана или некоја од другите земји беа , ама , да би се сложил дека можно е таа црта да ја влечат од прататковината.
Нормално, ние како веќе установена спортска веле сила во споредба со Бугарија, треба да понудиме рака на секој талентиран блгарин со потекло од географска Македонија што е волен и спремен да напредува во спортови што не се примитивни и несвојствени за континетов и цивилизацијава.
Другар ми ...изгорен си ти да си на негово место![]()