- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 153
- Поени од реакции
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможам никако да ја најдам песнава од македонски женски изведувач или група. Ја слушнав на радио и текстот беше:
Нема надвор никој нема.....
Некако е празно.
Ладно.
Некако е ладно......
Ве молам некој ако знае![]()
Неможам никако да ја најдам песнава од македонски женски изведувач или група. Ја слушнав на радио и текстот беше:
Нема надвор никој нема.....
Некако е празно.
Ладно.
Некако е ладно......
Ве молам некој ако знае![]()

Сега кога видов во Драга Кајгана за "ху баба ху" ми текна дека на времето имаше една таква македонска песна нешто маскирани во вудууу?
А кога сме на темава, знам имаше и една "лева десна лева десна џебен билијард" и таа сум се утепал од гуглање ама ништо не сум нашол.
...паљачоБарам македонска рок/панк песна од 80,90, Битолчани си ја пуштаа и ја пееа сите, па може и да е локална некоја. Рефренот одеше вака “Не ти не си цар, ти си ништо, ти си уличар“
Фала многу брат, таа е...паљачо
Не било уличар, туку буништар xDTaa ху баба ху не беше од Андреј и Панчо кога беа у генгста филмови пред да се ДНК ?Сега кога видов во Драга Кајгана за "ху баба ху" ми текна дека на времето имаше една таква македонска песна нешто маскирани во вудууу?
А кога сме на темава, знам имаше и една "лева десна лева десна џебен билијард" и таа сум се утепал од гуглање ама ништо не сум нашол.
Се обидов да ја најдам, не ми успева.
Српска песна од раните седумдесети.
Рефрен:
Влајинице дој, дој, дој;
Чуј гарава ја сам твој;
Чуј гарава само твој.