- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.672
- Поени од реакции
- 4.153
Ако е дизел мислам дека толку е максимум со софтверски лимитерiskustvo nekoj se raboti za Audi A3 zosto obrtometarot vo miruvajne ler ne odi povejce od 5 iladi obrtai
Ако е дизел мислам дека толку е максимум со софтверски лимитерiskustvo nekoj se raboti za Audi A3 zosto obrtometarot vo miruvajne ler ne odi povejce od 5 iladi obrtai
Fabricniot rev limit mu e 4900 rpm.iskustvo nekoj se raboti za Audi A3 zosto obrtometarot vo miruvajne ler ne odi povejce od 5 iladi obrtai
Ima kako ne. Strujna klesta ili ampermetar. Ke ja stavis na plusot i ke kazi dali trga nesto struja i kolku. Ako sakas podetalno ke vadis osiguraci i ke znaes sto konkretno ti vleci struja, ako vleci vekje na strujnata klesta. Vo sekoj slucaj dobra investicija. Ne e nesto posebno skapa a se najdva za skoro se, i za doma i za vo kolata.Се работи за Бмв 320д 2000 год.
Не ја возев две недели и даваше знаци на слаб акумулатор не сакаше да запали. Акумулаторот е Exide 100а и го имам година ипол и првпат ја оставив толку, е сега дали влече некаде струја, и дали има некој начин како да се провери, фала.
Фала ти друже!Ima kako ne. Strujna klesta ili ampermetar. Ke ja stavis na plusot i ke kazi dali trga nesto struja i kolku. Ako sakas podetalno ke vadis osiguraci i ke znaes sto konkretno ti vleci struja, ako vleci vekje na strujnata klesta. Vo sekoj slucaj dobra investicija. Ne e nesto posebno skapa a se najdva za skoro se, i za doma i za vo kolata.
Не ти чини акумулаторот, ако не вергла ич тоа е. Џабе и да го пуниш исто ти се фаќа.Се работи за Бмв 320д 2000 год.
Не ја возев две недели и даваше знаци на слаб акумулатор не сакаше да запали. Акумулаторот е Exide 100а и го имам година ипол и првпат ја оставив толку, е сега дали влече некаде струја, и дали има некој начин како да се провери, фала.
Probaj, samo neka ti kazat kako se upotrebuva. Ne nesto slozeno no sepak.Фала ти друже!
Ќе пробам деновиве и ќе видиме!
Mozi ne mu polni kako so treba, mozi ima korodirani kontakti prema masa, mozi ne mu cini reglerot pa go susi akomulatorot, mozi mu trga nesto struja. Eden kup mozi da ima. Stara kola e.Не ти чини акумулаторот, ако не вергла ич тоа е. Џабе и да го пуниш исто ти се фаќа.
Еве ти како да провериш и самиот дали е до акумулаторот или евентуално реглерот/алтернаторот.Се работи за Бмв 320д 2000 год.
Да те надополнам, од истиот јутубер е видеово.Еве ти како да провериш и самиот дали е до акумулаторот или евентуално реглерот/алтернаторот.
How to Test a Car Battery with a Multimeter
How to check a car battery using a multimeter. Does your car not start, do you have dim headlights or interior lights, does the starter sound weak when start...www.youtube.comHow to Test an Alternator
Diagnosing Alternator Problems. Learn how to test an alternator with a Multimeter. Does your car not start, do you have dim headlights or interior lights, do...www.youtube.com
Акумулаторот е купен пред година ипол, не би требало да е до него, Exide Premium 100a.Не ти чини акумулаторот, ако не вергла ич тоа е. Џабе и да го пуниш исто ти се фаќа.
Фала друже!Да те надополнам, од истиот јутубер е видеово.
How to Find a Short in your Car
Parasitic Draw Test and how to find a short. Does your car battery die after your car sits for a few hours, a day, or a couple of days? Well there are 3 caus...www.youtube.com
Druze, napraj zamena so nekoj kolku za proba. Negoviot kaj tebe, tvojot kaj nego ili ako imas druga kola zamenimu gi mestata. Ako kaj drugata kola nema problem togas nesto kaj tebe e zaebancijata, ako i kaj nego zaebava togas akomulatorot e zaminat. Ova ti e najbezbolna dijagnostika.Акумулаторот е купен пред година ипол, не би требало да е до него, Exide Premium 100a.
Однеси го на авто електричар и ќе видиш што ќе ти каже, најверојатно истото што и јас дека не држи струја. Штом не ја возиш колата често тоа е.Акумулаторот е купен пред година ипол, не би требало да е до него, Exide Premium 100a.
Автоматски споено мислење:
Фала друже!
Да видиш како може да е акумулаторот исто ексиде демек премиум и после закани со инспекции дадоа новАкумулаторот е купен пред година ипол, не би требало да е до него, Exide Premium 100a.
Автоматски споено мислење:
Фала друже!