Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.192
- Поени од реакции
- 19.110
Bejl slabiot, Bejl golferot, nema da uspee vo Totenhem xxxxx.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Лопетеги?Доктор по фудбал за сите. Само Клоп е на пат да го надмине во иднина, се останато би убил.
Абе каклв Бејл, Регилон на тацна му ја намести. Ќе го враќаме одма во Мадрид изгледа.
Ти не би требало да јадеш гомна со оглед на тоа дека пред месец дена 6 гола ви зачука на Олд Трафорд али добро ти си знаеш голем си, ете нека ти пројде финтата со Лопетеги. Не, он е послаб од Мурџо, појак од Оле и тоа.А Лопетеги?
Да земеме ја, ти, Рики и Донев да отвориме Фан Клуб: Мурџо ќе треба![]()
Може е офтоп, ама ај да не ти пишувам во ЛП! Ќе се најде и на некои други за понатаму! Терајте си вие мајки шајки, и јадење фекалии со тие кои си имате такво на ти- дај ми! Јас никому не сум се обратил така, затоа и не сакам такво ниво на комуникација!Ти не би требало да јадеш гомна со оглед на тоа дека пред месец дена 6 гола ви зачука на Олд Трафорд али добро ти си знаеш голем си, ете нека ти пројде финтата со Лопетеги. Не, он е послаб од Мурџо, појак од Оле и тоа.
Не го понижувам само кажувам дека поголемиот дел го заврши Регилон, овој требаше да ја удри само со глава. Има фудбалско во Бејл, ама се гледа дека не играл фудбал бајги долго време, нема кондиција, изгубил на брзина. И Меси да да не игра фудбал 2год ќе изгуби осет, а не па Бејл.Сериозен си ова што го кажа? Па и на Кристијано многу голови така му се наместени, па никој не ги фали асистентите на тие голови, а го понижува Роналдо.
Фала ти што не ми се обрати во ЛП, можам полесно да спијам сега.Може е офтоп, ама ај да не ти пишувам во ЛП! Ќе се најде и на некои други за понатаму! Терајте си вие мајки шајки, и јадење фекалии со тие кои си имате такво на ти- дај ми! Јас никому не сум се обратил така, затоа и не сакам такво ниво на комуникација!
А Мурџо е умрен одамна, само на неколку од вас не ви е јасно! Што се однесува до Оле, он е само покушај од менаџер, како Лампард, Артета, Џерард, Пирло! Некој ќе упали, некој ќе отиде во некое Свонси и тако то.
У моментов би го ставил Кин или Кантона за менаџер во Јунајтед, маме да им расплачат на некои фаци у клубот!
И мене ме одјебаа. Не не сакаат.
Мурџо умрениот 6 гола на театарот на соништата ви дае.А Мурџо е умрен одамна, само на неколку од вас не ви е јасно!
А што сакам после Перикле он да дојде да ве оправа! Ќе видам што муабет ќе правите тогаш!И мене ме одјебаа. Не не сакаат.
Мурџо умрениот 6 гола на театарот на соништата ви дае.
Мурџо умрениот има 18 дадени голови во лига.
Мурџо умрениот има најдобра гол разлика и највеќе дадени голови.
Мурџо умрениот ви е најдобар менаџер што сте го имале после САФ.
Ја не знам зашо цел ваш фан клуб го хејта толку.
Умрен ваков таков дечкото си гази.
А што сакам после Перикле он да дојде да ве оправа! Ќе видам што муабет ќе правите тогаш!
Ако скоро цел фан клуб на МУ го хејта, значи има нешто, не е од забава сигурно!
Oзбилно на оваа табела се буниш? 18:9 гол разлика, 14 бода (само 2 помалце од Пул), 2 место на табела. 3 победи и 2 нерешени у последни 5 натпревари...Еве и јас се сложувам нека иде нека ги оправа, а копилево еврејско да го врати Покетино, да му ебам се женско во најтесна и најдалечна фамилија до петто колено што е од 18 до 50 години.
Oзбилно на оваа табела се буниш? 18:9 гол разлика, 14 бода (само 2 помалце од Пул), 2 место на табела. 3 победи и 2 нерешени у последни 5 натпревари...
Зашто?!
Прегледај го приврзокот 272622