Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti neli se otkaza od Junajted?Каде е сега второт жут за стоперов на Арсенал? Некако Арсенал не ми делува дека цел живот е оштетуван.
Cekaj be bate, kako toa pirlo e pokusaj od trener so foking 8 utakmici? Kako zakluci?Може е офтоп, ама ај да не ти пишувам во ЛП! Ќе се најде и на некои други за понатаму! Терајте си вие мајки шајки, и јадење фекалии со тие кои си имате такво на ти- дај ми! Јас никому не сум се обратил така, затоа и не сакам такво ниво на комуникација!
А Мурџо е умрен одамна, само на неколку од вас не ви е јасно! Што се однесува до Оле, он е само покушај од менаџер, како Лампард, Артета, Џерард, Пирло! Некој ќе упали, некој ќе отиде во некое Свонси и тако то.
У моментов би го ставил Кин или Кантона за менаџер во Јунајтед, маме да им расплачат на некои фаци у клубот!
А што има везе тоа, ја си ги хејтам Арсенал секако.Ti neli se otkaza od Junajted?
Автоматски споено мислење:
Џабе се објаснуваш, тука нема рационална дебата. Имаш луѓе што го мразат Мурињо и пристрасно сметаат дека му прошол векот пошто сакаат да го гледаат како пати. Они не тврдат ништо на база на разум, туку аргументираат со емоции. А Мурињо од ден у ден им го спопикува малце по малце онака, just the tip демек. И на фанови, и на други менаџери, и на федерацијата.Мурџо има одличен старт на сезоната, и тоа ради сплет на несреќни околности можеше и уште подобар да биде. Прво коло ајде на страна изиграа доста лошо и загубија, али тука тимот беше некомплетен, Бејл, Винисиус и Регуилон ако не се лажам не беа донесени, плус нели прво коло, заебан противник во името на Евертон... Потоа петарда на гости против Саутемптон, па нерешено дома со Њукасл во меч каде имаа тотална доминација и ради според мене судиска грешка изгубија 2 бода. Следна беше 6ката во Манчестер каде го упропастија Јунајтед, па несфатливиот нерешен резултат со Вест Хем каде водеа 3-0 до 82 минута и успеаа да примат 3 гола, па тесна победа со мртва игра против мртвиот Барнли и сега победа против Брајтон. Да не беа глупостите со Њукасл и Вест Хем ќе беа убедливо први, али и вака не е лошо.
Тимот конечно има длабочина, има кој да покрие ако не игра Кејн, истото е и во средниот ред, си купи два солидни бека така да драги другари ја не би го отпишал Мурџовац така лесно сезонава, иако 90% ментален ќе ме направите.
Впрочем, периодов што следи ќе видиме за што е спремен овој тим на Тотенхем, сега играат со ВБА гости, па со Сити дома, па со Челзи гости, па со Арсенал дома, реално доста тежок и збиен распоред, нормално вклучувајќи ја и ЛЕ овде. ВБА ќе ги тепаат ваљда, али веќе со Сити, Челзи и Арсенал ќе се види до каде се. Имаат игра момците, одамна еден тим на Мурињо немал вака добри бројки што се тиче дадени голови.
Верувај кај Мурињо нема цел топ 4 пласман него титула. Тоа дека нема да ги критикуваат ако фатат само ЛШ е точно, ама Мурџо си циља на титула.Ама да бидеме реални, од Тотенхем годинава не се очекуваше топ 4 пласман. Така да, Тотенхем сезонава не треба да се рејтуваат според тоа дали ќе се борат со Ливерпул/Сити или не.
Ако успеат вака до крај...машала.
Ако не..очекувано, целта им е борба за топ 4, сега за сега изгледаат подобро од Јунајтед и Арсенал, ама па и полесен распоред ко да имаа од нив.
Верувај кај Мурињо нема цел топ 4 пласман него титула. Тоа дека нема да ги критикуваат ако фатат само ЛШ е точно, ама Мурџо си циља на титула.
И не се слагам дека имаа полесен распоред, Јунајтед и Саутемптон на гости не е баш лесен распоред, плус Евертон дома. Не може у први 7 кола да играат со сите најјаки.. Ете сеа од следни 4 имаат 3 тешки па ќе видиме како ќе се снајдат.
Она што е добро за Мурињо е што има претседател што му дозволува он да одлучува за се и има огромна поддршка, третман што го имаше во Интер и Челзи, а што го немаше во Јунајтед и Реал рецимо. У Манчестер бараше едно, доби курац, и ем не му беше тимот по ќеф ем ја спука со играчите што од денешен аспект се гледа дека можда и во право бил човекот, тука алудирам на Погба дегенот конкретно. Плус да се напомене дека и со таков тим што не е по негов терк им донесе европска титула и второ место и им е најдобар менаџер после Фергусон. Уствари, свесните и коректни фанови на Јунајтед согледуваат сезонава и општо периодов дека нешто друго е труло во Манчестер, и тоа подолго време.
Глеј го овој, ставил аватар слика од прсти на нозе, гад. Дај нека реагира некој.
?
Свирни пенал судија.....
Го имаше и во Реал.а што го немаше во Јунајтед и Реал рецимо.