Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како прво не ни ја удри топката, него Хојбејрг си даде фор, а второ го собра скроз.

Што ти е его на судија vs VAR, не сакаше да си ја признае грешката, чист фаул иначе беше ова, срамна одлука.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Аиииии што призна за гол аиииииииии :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Шо вака ќеси како од КАМ да идеш? Па судијата беше на 2 метра од настанот! Глупо беше што отиде да гледа на монитор! Ако не видел пред нос што му се случува. Инаку голот си е чист, а од агол од кај аут линијата се гледа дека поштено си ја изби топката чоекот!

Две раце околу играч кој оди на топка со што му попречуваш движење. Дефиниција за прекршок.
Ама не го тегнеше де, ко Пике што го затегна Рамос, го пушти и овој отпосле му падна, така да не му влијаеше на движењето... Што знам ја не би свирнал пенал овде, млак контакт башка го пушти на време.

Судијава би го задавил за признатиов гол, какви копита судат мајко мила. Оној па ганерон од сите екипи на светот од Тотенхем има комплекс, бооог да чува и да брани.

Крајно потценет лик е ова Балево

Абе каклв Бејл, Регилон на тацна му ја намести. Ќе го враќаме одма во Мадрид изгледа.

Да земеме ја, ти, Рики и Донев да отвориме Фан Клуб: Мурџо ќе треба :toe:
Доктор по фудбал за сите. Само Клоп е на пат да го надмине во иднина, се останато би убил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom