Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Две раце околу играч кој оди на топка со што му попречуваш движење. Дефиниција за прекршок.За Брајтон чист пенал? Пеја иди глеј балет жити се, фудбал е ова.
Шо вака ќеси како од КАМ да идеш? Па судијата беше на 2 метра од настанот! Глупо беше што отиде да гледа на монитор! Ако не видел пред нос што му се случува. Инаку голот си е чист, а од агол од кај аут линијата се гледа дека поштено си ја изби топката чоекот!Аиииии што призна за гол аиииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама не го тегнеше де, ко Пике што го затегна Рамос, го пушти и овој отпосле му падна, така да не му влијаеше на движењето... Што знам ја не би свирнал пенал овде, млак контакт башка го пушти на време.Две раце околу играч кој оди на топка со што му попречуваш движење. Дефиниција за прекршок.
Да земеме ја, ти, Рики и Донев да отвориме Фан Клуб: Мурџо ќе требаБејл слабиот според Mad Coko Мацари. Гази Мурџоване
Бејл слабиот според Mad Coko Мацари. Гази Мурџоване
Доктор по фудбал за сите. Само Клоп е на пат да го надмине во иднина, се останато би убил.Да земеме ја, ти, Рики и Донев да отвориме Фан Клуб: Мурџо ќе треба![]()
Имате и од кај нас еден, он у егзил од фан клубот отиде ради Мурџо!Да земеме ја, ти, Рики и Донев да отвориме Фан Клуб: Мурџо ќе треба![]()