Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Купувал ли некој од кај дечкиве? Гледам цениве им се доста пониски од продавнициве низ Скопје.

Attachments

• Screenshot_20201030-165215_Facebook.jpg
    Screenshot_20201030-165215_Facebook.jpg
    432 KB · Прегледи: 24
Имаш нарачувано од кај нив? Ме буни што се многу поефтини, да не праат некои мучки...
Имам, да.
Пишувано е на форумов за нив, најверојатно ги носат суплементите од Бугарија и не ги царинат, работат само онлајн т.е не плаќаат кирија и ддв и нормално дека цените ќе биде поевтини.

А ти зема барем нешто, те гледам прашуваш за протеин, креатин, БЦАА... или уште не можеш да се одлучиш? :icon_lol:

Имам, да.
Пишувано е на форумов за нив, најверојатно ги носат суплементите од Бугарија и не ги царинат, работат само онлајн т.е не плаќаат кирија и ддв и нормално дека цените ќе биде поевтини.

А ти зема барем нешто, те гледам прашуваш за протеин, креатин, БЦАА... или уште не можеш да се одлучиш? :icon_lol:
Мхм епа добро, фала ти (y)
Да да земав, ама ми искочи на фб ова и викам да си земам уште еден протеин на залиха :D

Купувал ли некој од кај дечкиве? Гледам цениве им се доста пониски од продавнициве низ Скопје.
Nisto ne kupuvaj od malena suplements, pbc i nutrishop. Se e fals.
Zemaj suplementi od hardcoreshop, xerkules, brutal suplements, arnold suplements, polleo sport

Nisto ne kupuvaj od malena suplements, pbc i nutrishop. Se e fals.
Zemaj suplementi od hardcoreshop, xerkules, brutal suplements, arnold suplements, polleo sport
Како дозна дека е фалш, жити се?

Арнолд, знаеш нешто повеќе за увоз и квалитет?
Se znam licno so toni. Uvezuva od grcia i za site ima sertifikat i za uvoz. Vo posledno slabo stoj so suplementi posebno so whey poso nemozi da uvezi radi granicive so se zatvoreni.
@GavolRulz Uvezuvat od petric a petric e vrv za fals roba. Sofia e poznata po crn pazar za polnenje na refus whey protein. Sekade vo mk whey gold e 3000-3200 a kajniv 2800 plus gratis ili kreatin ili multivitamini davat.

Se znam licno so toni. Uvezuva od grcia i za site ima sertifikat i za uvoz. Vo posledno slabo stoj so suplementi posebno so whey poso nemozi da uvezi radi granicive so se zatvoreni.
@GavolRulz Uvezuvat od petric a petric e vrv za fals roba. Sofia e poznata po crn pazar za polnenje na refus whey protein. Sekade vo mk whey gold e 3000-3200 a kajniv 2800 plus gratis ili kreatin ili multivitamini davat.
И јас порачувам од silabg.com па ми стига во Петрич и си го земам.
Тоа не значи дека го полнат со рефус веј протеин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom