- Член од
- 4 февруари 2012
- Мислења
- 5.943
- Поени од реакции
- 5.140
BoschПредлог за крими серија?
Ozark.
BoschПредлог за крими серија?
Па можеш да ги гледаш двете сезони, првата мене ми e за нијанса подобра од втората.RIP Mindhunter никогаш не стасав да ја гледам, освен првата епизода и баш сакав да ја пуштам во овие тмурни времиња.
Mindhunter: Posljednji čavao u lijesu zabio je David Fincher
Mindhunter je mrtav, živio Mank!www.serijala.com
И после зошто само 5 филма си гледал во последните 2-3 месеци. That's why. Карантин ат итс фајнест.Еве се што сум гледал до сега во 2020, година на серии за мене:
1.Euphoria
2.The Handmaid's Tale
3.The Crown
4.Shameless
5.Fear the Walking Dead
6.Sex Education
7.Elite
8.La Casa de Papel
9.The Walking Dead
10.Castle Rock
11.The Witcher
12.You
13.Fargo
14.True Detective
15.Westworld
15.Outlander
16.The Big Bang Theory
17.Special
18.Sherlock
19.American Horror Story: 1984
20.Hollywood
21.Broadchurch
22.Bodyguard
23.How to Make it in America
24.Travelers
25.His Dark Materials
26.13 Reasons Why
27.Unbelievable
28.Dark
29.Succession
30.The 100
31.Ozark
32.3%
33.How I Met Your Mother
34.Watchmen
35.Anne With An E
36.The Haunting of Hill House
37.The Decalogue
38.Raised By Wolves
39.The Third Day
40.Locke & Key
41.The Queen's Gambit
Не, ама да се разбереме - од повеќето од овие серии ги гледав само последните сезони во 2020, зашто претходно ми беа гледани останатите. Пример, The Walking Dead, La Casa de Papel, Elite, The Crown, Shameless, The Handmaid's Tale, Dark, You, 13 Reasons Why, Castle Rock, Fear the Walking Dead...И после зошто само 5 филма си гледал во последните 2-3 месеци. That's why. Карантин ат итс фајнест.
Ова е на македонскиот Нетфликс или со хрватски ВПН. Кај мене само турски и англиски титл имам.Само да ги пофалам Нетфликс значи во секоја нова серија и филм има Хрватски превод и тоа со одличен квалитет, се гледа дека го правело некое експертско студио за превод. Беше редно некој да обрати внимание на Балканот малку кога веќе го плаќаме иста цена. Еве и во Квин Гамбит и Ла револуцион има Хрватски.
Само да ги пофалам Нетфликс значи во секоја нова серија и филм има Хрватски превод и тоа со одличен квалитет, се гледа дека го правело некое експертско студио за превод. Беше редно некој да обрати внимание на Балканот малку кога веќе го плаќаме иста цена. Еве и во Квин Гамбит и Ла револуцион има Хрватски.
https://hrflix.eu/lokalizirano-novo еве тука све што имаат преводиОва е на македонскиот Нетфликс или со хрватски ВПН. Кај мене само турски и англиски титл имам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bravo. Jas sum mnogu slab na serii godinava, a na filmovi pak... 20 filmovi in total za cela godina. Karantinot go pominav vo gejmanje.Не, ама да се разбереме - од повеќето од овие серии ги гледав само последните сезони во 2020, зашто претходно ми беа гледани останатите. Пример, The Walking Dead, La Casa de Papel, Elite, The Crown, Shameless, The Handmaid's Tale, Dark, You, 13 Reasons Why, Castle Rock, Fear the Walking Dead...
Автоматски споено мислење:
BTW, што следно?
Не ја ни догледав последнава сезона, стана ужасно репетитивнаRick and Morty (season 4) - ★★★★★
Еј даа ја изглеав сега пред некој ден а баш и ја коментирав тука. Ретко досадна и безвезе серија, тотално заборавив дека постои, 100% се слагам со тебе.Ова Bly Manor е директна навреда за жанрот хорор. Директна навреда на Hill House. Netflix е директна навреда на сите филмски продукции и филмот како уметност.
Бедна љубовна лезбејска досадна драма со нафрлани ванаби хорор приказни без некоја посебна цел и тежина. Наставани неколку непотребни ликови колку да не бидат само двајца односно две.
Приказнава има некоја мех поента која може да се срочи у некој саат и 40 минутен филм на истоименава продукција кој ќе има крајна оценка 6.9. Ама нетфликс ко нетфликс, ќе напраи 1 добра сезона и после ќе влече уште 3 глупи на стара слава.
Истите ликови се од романот. Требало да ги тргнат пошто биле безвезе?Наставани неколку непотребни ликови колку да не бидат само двајца односно две.