Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa i ne bese ni nekoja dramaЈа изгледав Барбариан драма драма и на крај малку акција и крај хеех
Одлична е.Од она што е поново и што ми изгледа интересно, ја меркам The queen's gambit. Стигна ли некој да ја изгледа да каже збор, два?
Јас само што ја завршив. Мене мнооогу ми се допадна, можеби и за тоа што ми беше вистинско освежување по сите SF и хорори кои ги гледав во последно време. Малку е клишеизирана + малку феминистичка (можеби, зависи како гледате на работите), и веројатно многумина нема да ја сакаат, ама мене ми беше вистинско бонбонче. Глумата на главната актерка (претходно ја знам од The Witch, Split, Glass..., ама не се сеќавам на името) е WOW! Препорака за сите кои сакаат bingeworthy кратки серии (само седум епизоди се), што нема да им го заморат мозокот.Од она што е поново и што ми изгледа интересно, ја меркам The queen's gambit. Стигна ли некој да ја изгледа да каже збор, два?
Ања Тејлор Џои, новата Фјуриоса у новиот Луди Макс.Глумата на главната актерка (претходно ја знам од The Witch, Split, Glass..., ама не се сеќавам на името) е WOW!
Јас само што ја завршив. Мене мнооогу ми се допадна, можеби и за тоа што ми беше вистинско освежување по сите SF и хорори кои ги гледав во последно време. Малку е клишеизирана + малку феминистичка (можеби, зависи како гледате на работите), и веројатно многумина нема да ја сакаат, ама мене ми беше вистинско бонбонче. Глумата на главната актерка (претходно ја знам од The Witch, Split, Glass..., ама не се сеќавам на името) е WOW! Препорака за сите кои сакаат bingeworthy кратки серии (само седум епизоди се), што нема да им го заморат мозокот.
Малку е рано за тоа, ама мислам дека The Queen's Gambit може да се замеша во трката за ЕМИ во 2021.
Предлог за крими серија?
The ShieldПредлог за крими серија?