UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 ноември 2013
Мислења
943
Поени од реакции
1.482
Дека Баерн моментално игра најдобар фудбал - игра , ама со заклучоци за титула не би се согласил баш.
Ливерпул мене ми се прејаки , и како екипа и на индивидуално ниво , поготово сега откако Тиаго им дојде.
Сити се прејаки на хартија , лани ми беа фаворит ама ме дементираа скроз , така да секоја година иста приказна со нив , или ке пукнат годинава и ке расплескаат све живо диво или same old shit.
Псж се јаки ко земја , имаат игра и све тоа ама немаат константност , тоа ги кочи дефинитивно.И им фали тренерска рака дефинитивно , да ги скоцка.Вака 1/2 финале максимум
Барса и Јуве дефинитивно оваа година како underdogs во ЛШ.
Реал нема да го коментирам

И уште една работа , гледам сите одите кон тоа "може ке им падне формата , не се знае".Не викам не , можно е да се деси , како кај секоја екипа.Што правиме ако иде во нагорна линија?
Стелт претерува да , ама дека тука оспорувате екипа како Баерн , тоа е смешно.
Не можете да разберете никогаш фанови на Баерн.Ние немаме ниту Меси ниту Роналдо , не ни бараме , не ни сакаме.Никогаш не чекаме на индивидуа.Единствено што гледаме е колективот и целокупната игра , ако ја нема играта џабе се и победите.Јас во предходните 5-6 сезони со разноразни тренери ми беа очобол за гледање.Да, имаа доминација и све тоа , ама ја немаа таа константна игра и бруталност.И несакав некогаш да ги гледам поради тоа.Баерн е слика на она правото германско - секогаш целта е перфекција.
И да никој нема да ги памти Коман , Гнабри , Сане и незнам уште кој други ги набројаа.Ке се памти само Баерн како екипа , што низ годините секогаш имала генерации кој освојувале со разноразни тренери и ке освојуваат и понатака.Доказ се титулите низ госините уназад
А некои екипи ке си останат запаметени само како "ера" на еден тренер и тоа ке им остане и за понатака.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.809
Поени од реакции
19.121

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ќе изгубат од сите...ама затоа сега против Интер ќе излезат во beast mode и двата натпревари ќе ги добијат..

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.168
Поени од реакции
25.322
Ако испадне Интер можно е да летне Конте, или ќе го остават до крај на сезона?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.639
Поени од реакции
115.174
И без тоа нека летне.
Автоматски споено мислење:

И без тоа нека летне.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
100% сум убеден дека Интер ќе изгуби двапати од Реал Мадрид...страшно нешто колкави лузери се...само Интер можи да не добие ваков натпревар каде имаше толку ранет противник

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Овие па Шинтер уште поутепан тим од Реал, среднион ред им е за во Интертото куп, општо од италјанаскиве екипи сите да ги споиш не можеш да составиш еден класа среден ред, све или некои талјански *само во калчо ме бива* таленти, просеци и пензионери се мотаат.

100% сум убеден дека Интер ќе изгуби двапати од Реал Мадрид...страшно нешто колкави лузери се...само Интер можи да не добие ваков натпревар каде имаше толку ранет противник
Џони, Реал изгуби од истиот ранет противник пред една недела, дома.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Koга ќе испадне Интер можно е да летне Конте, или ќе го остават до крај на сезона?
fixed (y)
Автоматски споено мислење:

кога си ти 100% убеден во нешто, се дешава спротивното ... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom