Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.663
- Поени од реакции
- 31.900
Meне од постарите филмови, овој ми ѕвонка.
И овој.
И овој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
50-та?Најстар гледан филм ми е 1950, далеку сум од 1918.![]()
Е сега доцниш. 1919 сме.еве најскапиот у тоа време нз само каде потрошиле 250.000 доларии за снимање хехе
Прегледај го приврзокот 271202

Најекономично греење (затоплување)
Grejacot na kompresorot e potreben samo pri start na nisski temperaturi, a i ne e tolku potrben. Kompresorot (masloto vo kompresorot) ima problem da se oladi na mnogu niski temperaturi, odnosno da bidam poplasticen, na masloto mu treba ladenje na mnogu niski temp. za da na pregree Se sto...forum.kajgana.com

Dobro e ako te krstat Nordico.... ama barem da se nasmeeme,Пријател фала.
Иако темава не е смешна, доста и кубури се пукаат, морам да се насмеам.
Ако продолжам да дискутирам- споменувам за оваа тема, некој да не ме нарече К. Нордик, па како аналогија на култниот филм со Клин Иствуд - Убавиот - Грдиот - Злобниот
овдека ќе добиеме Греачо - Нордико - ? За третиот вие поискусните поарно ќе напишете.![]()
Зошто бе кога некој нешто препорачува, мора да спомне Марвели и срање во негативен контекст? Не можете да дадете препорака без да го изоставите тој дел? Мислам, c'mon...
Берик, те тролнаа сине. Не очекував вакво нешто од тебе. Колку дијалози има во првите 20 минути на одисејата во вселената?Како, кога 68-ма е 2001: A Space Odyssey?
Тек смо почели...Последниве 12-13 години пцојсавме од Марвелски и ДЦ филмови, нормално е дека на секој нормален човек ќе му скурчи таков жарн на филмови, и автоматски ќе ги стави во срање категорија.
Колку филмови имаш изгледано што се излезени последниве 1-2 години?Последниве 12-13 години пцојсавме од Марвелски и ДЦ филмови, нормално е дека на секој нормален човек ќе му скурчи таков жарн на филмови, и автоматски ќе ги стави во срање категорија.
Колку филмови имаш изгледано што се излезени последниве 1-2 години?