- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Види го умрениов, уште е под стрес од вчерашниот резултат.4. Има 6828 титули повеќе од Клоп.
Ало, агенту за недвижнини, оди бе барај го Меси низ Милано не кур умарај со глупи муабети.
Види го умрениов, уште е под стрес од вчерашниот резултат.4. Има 6828 титули повеќе од Клоп.
Па гуглав ама прво ми искочи 7up и затоа навратив на темава.Види го умрениов, уште е под стрес од вчерашниот резултат.
Ало, агенту за недвижнини, оди бе барај го Меси низ Милано не кур умарај со глупи муабети.
Шега што се праеше Манчестер кога ги „натопи“ Рома.Па гуглав ама прво ми искочи 7up и затоа навратив на темава.
Ти благодариме за дозволата.Продолжете си со дискусија
Нема што да докажува Мурињо, еден од најдобрите тренери во историјата на фудбалот.Што, демек ќе докаже нешто ако освои куп?
Мислиш тимов му е составен од потпросеци и дечурлана па ај, ќе докажел дека уште има што да каже.
Човекот е deluded, психичко стање е тоа, некоја заебана комбинација на нарцисоидност и шизофренија. Дека e past his best сите освен тебе се согласуваме а и голем дел се согласуваат дека освен раздор, не носи ништо позитивно затоа што е неадаптабилен менаџер и тоа го пишувам ова јас што бев најголем оптимист за него до последно. Не дека нашите примадони се без грешка ама ликов е за во Демир Хисар.Не сметам дека е past his prime. И засега се чини дека скандалите се оправдани и у право бил, поготово со вашите балетани.
Епа нека земе Лампард нека се регистрира ко играч и нека ви игра у средина, нема што да докажува он некому со тие трофеи, што кур ако е паст хис прајм.Нема што да докажува Мурињо, еден од најдобрите тренери во историјата на фудбалот.
А со Тотенхем секако огромно достигнување би било да освои трофеј. Лузерки клуб, треба целосно да го смени менталитетот на секој вработен таму Што вреди повеќе од самиот трофеј.
Брату, те немаше да поздравиш коа ги здрви Јунајтед...Поздрав до миленикот на @xxixka, мега, гига, ултра јакиот доктор по дефанзива од Сетубал. Да го опнам на ќерка му и нека се гони у Португалија, нека тренира некој тим како Тондела, Рио Аве, Мореиренсе итн.
Тотнем последен пат освоил трофеј - Лига Куп во 2007/08.Што, демек ќе докаже нешто ако освои куп?
Мислиш тимов му е составен од потпросеци и дечурлана па ај, ќе докажел дека уште има што да каже.
ништо повеќе од ова, за жал.Нема што да докажува Мурињо, еден од најдобритетренеритактичари во историјата на фудбалот.
А со Тотенхем секако огромно достигнување би било да освои трофеј. Лузерки клуб, треба целосно да го смени менталитетот на секој вработен таму Што вреди повеќе од самиот трофеј.