Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Иначе...добро дербиво за титула, Вила и Лестер играат цврсто и на двете ко да им одговара реми, се гледа дека е дуел на екипи што сакат да се сериозни во амбициите (не сум саркастичен иначе, сериозно ова го мислам. За Лестер се знае, ама Вила..интересно)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.892
Поени од реакции
21.824
Што ти згрешил да не го сакаш?
Некои спортисти,глумци,певачи,колко и да су добри,имаф некоју негативну ауру.Мене например ВВД ми е океј, ама Суарез,Леброн,Јокиќ,Ѓоковиќ,Бускетс,Џејсон СтатамЈури Бојка,Бијонсе,Шарапова... ДА НЕ ГИ ГЛЕАМ!!!!

Едит: Хумор на Драгонски,Стелт пролиф и слично.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Некои спортисти,глумци,певачи,колко и да су добри,имаф некоју негативну ауру.Мене например ВВД ми е океј, ама Суарез,Леброн,Јокиќ,Ѓоковиќ,Бускетс,Џејсон СтатамЈури Бојка,Бијонсе,Шарапова... ДА НЕ ГИ ГЛЕАМ!!!!

Едит: Хумор на Драгонски,Стелт пролиф и слично.
Па добро тоа и ми е поентата, нема овој таква аура. Респектира противници, не е гомнар, не е ко Робертсон во овој тим, ко што беше пичлемето Херера кај вас.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Па муабетот беше дека е грешка што бил избркан Покемонтино и дека прават step back. Што беше јасно од старт дека нема да е така ама пуст Мурџо хејт...
Хахах! Кое лицемерие!
А супер ви беше кога губеше со Јунајтед?
Дајте бидете реални. Мурџо беше очаен во поголем дел од 3те години.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.425
Па муабетот беше дека е грешка што бил избркан Покемонтино и дека прават step back. Што беше јасно од старт дека нема да е така ама пуст Мурџо хејт...
Не беше грешка што го избркаа Покетино. Грешка беше што клуб и тим во успон го донесе Мурињо, кој одамна е past his prime. Прашање на време е само кога ке избие скандал со играчите. Еве, со Ндомбеле и Али почна.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.541
На 3-0 околу 80-та минута сменав канал пошто беше досадна веќе и цело време си мислев рутинирано тепале Тотенхем ...кога гледам сега коментариве на темва, па отварам резултати 3-3:vozbud: WTF?!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Баркли, Де Брајне, Салах

Тоа се тие велесили што Челзи ги пропушти :(

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не беше грешка што го избркаа Покетино. Грешка беше што клуб и тим во успон го донесе Мурињо, кој одамна е past his prime. Прашање на време е само кога ке избие скандал со играчите. Еве, со Ндомбеле и Али почна.
Не сметам дека е past his prime. И засега се чини дека скандалите се оправдани и у право бил, поготово со вашите балетани.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.425
Прееска видов, па не сакав да ги заречам. 2 примени гола само. :eek:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Како и обично, овие дискусии се потполно без врска. Мурињо не е лош тренер во моментов затоа што Тотенхем испушти предност од 3-0 на овој натпревар. Секогаш се заборава на факторот случај кај овие дискусии, и затоа се многу глупи. Има еден куп причини кои можат да се наведат во прилог на тоа дека ВО МОМЕНТОВ Мурињо не е менаџер за клуб со големи амбиции, но не и овој резултат од денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom