Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Каква утакмица:vozbud::vozbud:

Ниту една лига како Премиер лигата...на секоја утакмица се гини со 100%...неможиш еден натпревар да добиеш ако не си до крај фокусиран...well done Чекани :D

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.314
Pa Sancez koa kje go pisat za ok stoper, znaes deka ne biva rabotata.
Tipov nema utakmica a da ne napravi glupost, ednostavno nemoze. Uste ne mi e Jasno kako go igraat prva.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Лампард барем Кепа го има, кое е оправдувањето на Мурињо?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585
Каква утакмица:vozbud::vozbud:

Ниту една лига како Премиер лигата...на секоја утакмица се гини со 100%...неможиш еден натпревар да добиеш ако не си до крај фокусиран...well done Чекани :D
Секој тим има боси играчи кои секој момент можат да примат гол е подобрата дефиниција.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.871
Поени од реакции
67.429
Не се согласувам. Алдервирелд е одличен играч, и Санчез е супер, Даер знае да кикса ама е доста борбен и сигурно ќе им биде од помош, Орие игра добро кај Мурџо, Доерти е исто така добар... Нема можеби врвна класа одбрана како во Интер или Челзи, ама не е за потценување и оваа дефинитивно. Според мене оваа му е далеку подобра одбрана од онаа во Јунајтед.
Тоби има сериозно изгубено од брзината заради годините. Иначе, батали го Јунајтед, можеби бројките во Јунајтед не му беа толку лоши по примени голови, но само заради прајм Де Геа. Со таква одбрана како на Јунајтед и оваа во Тотенхем, ниту може ПЛ да земеш, ниту пак ЛШ.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.828
Поени од реакции
115.901
Ако ти е лошо некогаш сети се дека 1 ја имав :sramezliv:
Еве моментално се присеќам дека ја чекав само неа кец и уште полесно ми станува. А жими се досадно ми беше и у 60та сакав у кладилница темата да форснам дали да ја бранам Тотенхем, е тек тогаш ќе се избламирав до гроб.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Секој тим има боси играчи кои секој момент можат да примат гол е подобрата дефиниција.
Не бе брат....екипите се борат и гинат по теренот...од било која друга лига ќе застанеа на 3-0 и ќе џогираа...и вчера Саутептон истото...ги притиснаа Челзи небаре тие се фаворитите....ненормални екипи :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.650
Поени од реакции
8.252
Не дека сум потомок на Ванѓа, ама после автоголот бев сигурен дека ќе им се деси Њукасл! Која карма има Мурџо со Тотенхем :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom