Ако ти е лошо некогаш сети се дека 1 ја имав
Секој тим има боси играчи кои секој момент можат да примат гол е подобрата дефиниција.Каква утакмица
Ниту една лига како Премиер лигата...на секоја утакмица се гини со 100%...неможиш еден натпревар да добиеш ако не си до крај фокусиран...well done Чекани
Та тој, та другото ќумбе,дно од одбрана двајцатаPa Sancez koa kje go pisat za ok stoper, znaes deka ne biva rabotata.
Tipov nema utakmica a da ne napravi glupost, ednostavno nemoze. Uste ne mi e Jasno kako go igraat prva.
Ovoj cesto gi pravi glupostite, bash toa go imam zabelazano, bez razlika koj mu e partner u odbrana.Та тој, та другото ќумбе,дно од одбрана двајцата
Тоби има сериозно изгубено од брзината заради годините. Иначе, батали го Јунајтед, можеби бројките во Јунајтед не му беа толку лоши по примени голови, но само заради прајм Де Геа. Со таква одбрана како на Јунајтед и оваа во Тотенхем, ниту може ПЛ да земеш, ниту пак ЛШ.Не се согласувам. Алдервирелд е одличен играч, и Санчез е супер, Даер знае да кикса ама е доста борбен и сигурно ќе им биде од помош, Орие игра добро кај Мурџо, Доерти е исто така добар... Нема можеби врвна класа одбрана како во Интер или Челзи, ама не е за потценување и оваа дефинитивно. Според мене оваа му е далеку подобра одбрана од онаа во Јунајтед.
Еве моментално се присеќам дека ја чекав само неа кец и уште полесно ми станува. А жими се досадно ми беше и у 60та сакав у кладилница темата да форснам дали да ја бранам Тотенхем, е тек тогаш ќе се избламирав до гроб.Ако ти е лошо некогаш сети се дека 1 ја имав
Не бе брат....екипите се борат и гинат по теренот...од било која друга лига ќе застанеа на 3-0 и ќе џогираа...и вчера Саутептон истото...ги притиснаа Челзи небаре тие се фаворитите....ненормални екипиСекој тим има боси играчи кои секој момент можат да примат гол е подобрата дефиниција.