- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.081
- Поени од реакции
- 19.477
Псж диднт агри уит дисДа нема проблеми со повреди и делумно да ја врати формата Бејл, Тотенхем ќе го има можеби најдобриот напад во Европа.
Псж диднт агри уит дисДа нема проблеми со повреди и делумно да ја врати формата Бејл, Тотенхем ќе го има можеби најдобриот напад во Европа.
Абе уште ли Нејмар го сметате за трет најјак во свет, после Меси и Роналдо?Псж диднт агри уит дис
Роналдо одамна не е во првите двајцаАбе уште ли Нејмар го сметате за трет најјак во свет, после Меси и Роналдо?
Не е, Фирпо му го зеде местото.Роналдо одамна не е во првите двајца
Не, ама не гледам како Тотенхем има подобар напад од нив моментално.Абе уште ли Нејмар го сметате за трет најјак во свет, после Меси и Роналдо?
Муабетот беше таков.Роналдо одамна не е во првите двајца
Не се согласувам. Алдервирелд е одличен играч, и Санчез е супер, Даер знае да кикса ама е доста борбен и сигурно ќе им биде од помош, Орие игра добро кај Мурџо, Доерти е исто така добар... Нема можеби врвна класа одбрана како во Интер или Челзи, ама не е за потценување и оваа дефинитивно. Според мене оваа му е далеку подобра одбрана од онаа во Јунајтед.Хмм, имам прашања околу одбраната. Секој тим на Мурињо кој бил првак, имал челична одбрана. Мурињо го има Даер, Орие, Санчез, Дејвис. Овие 4-ца да ги составиш, еден саглам централен нема да искочи.
Псж има двајца, овие веќе би биле трио.Псж диднт агри уит дис
Па не гледам ни јас. Никој го нема видено нападот, Бејл уште минута нема. Претпоставка дадовНе, ама не гледам како Тотенхем има подобар напад од нив моментално.
Го нејќам циганчето лигуш невиден е ама мора да се признае дека е играчиште.
Па добро се водев на широкиот избор кај напаѓачката линија, лани имаа 75 гола во лигата, е сега ќе речиш боса лига амаПа не гледам ни јас. Никој го нема видено нападот, Бејл уште минута нема. Претпоставка дадов
Ти излезе со напад што е веќе гледан така да тоа го претставуваш како факт.
Напад не е само индивидуално да ги собереш најјаките, туку целокупно каква ефикасност ќе имаат.
ПСЖ кој напад Ди Мариа, Нејмар, Мбапе? Нејмар Икарди Мбапе? Овие и немаат стандардна тројка.
Попрво би прифатил Салах, Мане, Фирмино да ми речеше.