- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.953
- Поени од реакции
- 116.503
Извини што не потпиша за Реал Мадрид. Што фали што потпиша за Вест Хем? Ќе игра бетон прва постава, ќе жнее на терен.Саид Бенрахма, будала човек за Вест Хем потпиша.![]()
Извини што не потпиша за Реал Мадрид. Што фали што потпиша за Вест Хем? Ќе игра бетон прва постава, ќе жнее на терен.Саид Бенрахма, будала човек за Вест Хем потпиша.![]()
тоа е океј ако гледаш дека ќе игра во една дивизија погоре.Од Брендфорд во Вест Хем би требало да е чекор напред, зошто будала?
Кои други подобри тимови биле заинтересирани за него? Јас искрено очекував уште пред да почне сезонава, да направи трансфер во ПЛ. Ама очигледно не биле тимовите толку заинтересирани за неготоа е океј ако гледаш дека ќе игра во една дивизија погоре.
ама иде во тим кој не му одговара на стилот, плус тренер ќе му е Мојс.
Сега кога ќе ми текне многу подобри тимови беа заинтересирани за него, можеше подобар трансфер да направи.
Се спомнуваа тимови од топ 6, барем во некој од Лестер/Вулвс да отидеше.Кои други подобри тимови биле заинтересирани за него? Јас искрено очекував уште пред да почне сезонава, да направи трансфер во ПЛ. Ама очигледно не биле тимовите толку заинтересирани за него![]()
Пропадна заедно со клубот во кој беше досега.Батланд доста добар беше у ПЛ, што се случи...
Да, пошо баш 10ка ни фали у тим..Со оглед на тоа што Озил имаше врв на кариера пред 5+ години, а сега не е дел од составот на Арсенал за ПЛ.. мислам дека се големи шансите Конте да биде заинтересиран за него зимава за да го формира 2016 PL-contender тимот со Лукаку, Јанг, Ериксен, Коларов, Санчез...
Како за голман е претерано склон на повредиБатланд доста добар беше у ПЛ, што се случи...