Македонска фудбалска репрезентација

Член од
17 август 2014
Мислења
3.706
Поени од реакции
5.942
Неможам да замислам Мрме како ќе се радува ако се пласираме на Европско. :D
Јако ќе е 90та минута гол на европско за победа против некоја голема репрезентација да напрет едно "Мурињо на колена" славје.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Стварно бе и среќа не' прати во оваа лига. Два меча по ред се вадиме од пораз во финишот и два пати другиот резултат ни оди во корист па пак сме си први во групата. Ајде најбитно да се оди на Европско па последните две од ЛН ич не ме занимаат.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.315
Поени од реакции
11.681
Да беше Пандев пензиониран, немаше ни да ги гледам. Само поради него сакам да играат на ЕП.
Ама К ме боли што сме немале друг голман, нека брани играч ако треба, да не го гледам повеќе. Убаво имаше пишано некој погоре, да сме озбилна репрезентација, толку од голманов ќе беше. Ама овај секоја утакмица по 1-2 кикса прави и пак стартер си е редовно. И кој ќе биде крив ако киксне против Грузија повторно, или при евентуално ЕП да прави циркузи, цел свет да ни се смее?
Најверојатно ке излезат и новинари и тренери со муабетот дека на секој може да му се случи и тоа е тоа, памет за друг пат. КОЈ ДРУГ ПАТ БЕ? Малце е видено досега?
Не верувам да има друга држава во која што се се толерира и пречутува, па згора на се и оправдува понекогаш.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Еј али како лажеше Столе дека у стомак го удрила топката, Заев гомна да јаде. :D
Тотално "играње у маало" потег му беше

Гарантирам и му кажал на судијата "ЛЕЛЕ ЖИМИ МАЈКА ТИ НЕ МЕ МАВНА ЗНАЧИ НЕ ЗЕЗАЈ ЕВЕ АКО ЛАЖАМ ГРОМ ДА МЕ УДРИ НЕ ЗЕЗАЈ КОГА СУМ ТЕ ЛАЖЕЛ БЕ ЛЕЛЕ НЕ ЗАФРКАВАЈ"
Автоматски споено мислење:

Јако ќе е 90та минута гол на европско за победа против некоја голема репрезентација да напрет едно "Мурињо на колена" славје.
Ќе играат прскалките во Тбилиси :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Све е подобро кога победуваш :D
Значи...еве, имаме ептен срања у репрезентацијава... ама не можам да му се налутам на Столе, веќе дури и некои од работиве станаа забавни

Гледаш утакмица како да пратиш бинго и само си заокружуваш работи што треба да се случат

Црвен картон
Пенал
Автогол
Грешка на Столе
Пандев ни е најдобар играч
Се браниме против Ш левел екипа
Бркаме водство
Имаме два шута во рамки на гол цел меч
Бејтулаи ќе заебе работа
Џани ќе трча цел терен напред-назад како ненормален
Тричко/Несторовски/Трајковски ќе се посерат

и....се тоа е забавно, се додека вадиме резултати
Не знам, имам доверба во играчиве, можда се тапа...ама се наша тапа :love:

Некако мислам дека да играме со Аргентина/Бразил утре пак буквално истиве работи ќе ги имаме....и пак ќе биде компетитивен мечот пошто нашиве веќе се навикнати да играат со вакви грешки :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Со киксот на овој ,,се спаси,, Тричко. Кој бот, нека го избркаат од репрезентација на клоци под итно, а и Ристовски изигра катастрофален меч, со милион изгубени топки. Кире Ристевски стандард е катастрофален, така што бесполезно е да се спомнува на секое.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
овој драгонски ти е ко типац што никој не го сака у друштвото и секој го избегава и он тоа го знае ама намерно цело време збори без везни работи ко да се најде уз муабет со другите..

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
овој драгонски ти е ко типац што никој не го сака у друштвото и секој го избегава и он тоа го знае ама намерно цело време збори без везни работи ко да се најде уз муабет со другите..
Барем не е таргет за заебанција. :noze:

Kajgana Shop

На врв Bottom