Ролан Гарос 2020(27.09-11.10.2020)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ига Шљонтек очекувам да победи во 2 сета, не е многу симпатична ама ми е многу јебозовна некако...

Сигурен сум дека ќе заврши Ноле со најмногу слемови, без разлика како ќе заврши финалево. Иначе 3-1 во сетови и 20ти Гренд Слем за Рафа во недела...:misticen:

Како сум батхрт?
Уживај, ти најавив и лани на УСО, спремајте газето на РГ 2020, се надевам нема тоа да се сјебе во недела, ако не 2021 нема кај да бега. :D А ти број ВТФ турнири до утре сабајле. У све ќе го надмине ама битно ВТФ немал :pos:

Уживај, ти најавив и лани на УСО, спремајте газето на РГ 2020, се надевам нема тоа да се сјебе во недела, ако не 2021 нема кај да бега. :D А ти број ВТФ турнири до утре сабајле. У све ќе го надмине ама битно ВТФ немал :pos:

Што е бе WTF? :confused:

Надал не може да биде GOAT заради WTF.
Нема грешка турниот на кој топ тенисерите го играат со 30% од можностите после исцрпувачка сезона е клучен фактор за ГОАТ, битен исто колку турнир од 500 серијата, ама разбирам блиску е рушењето за митот на лажниот ГОАТ на кого 70% од освоените слемови му се против мики маус конкуренција, тенисери кој во најаката ера не би биле ни во топ 30.

Нема грешка турниот на кој топ тенисерите го играат со 30% од можностите после исцрпувачка сезона е клучен фактор за ГОАТ, битен исто колку турнир од 500 серијата, ама разбирам блиску е рушењето за митот на лажниот ГОАТ на кого 70% од освоените слемови му се против мики маус конкуренција, тенисери кој во најаката ера не би биле ни во топ 30.

Ауу, за онаа глупоста од 8 тенисери плус резерви се правело муабет. Тој е малку побезначаен од олимпискиот турнир. Никогаш нема да значи ништо во ГОАТ ранкинзите кога и да бидат правени. Па имањето на сите мастерси е многу поважно од таа глупоста на крајот на сезоната која реално нема никаква причина да постои.

Sigurno misli na turnirot sto se igra vo London.

Ми текна, тој е повеќе егзибиција отколку нешто значајно во светот на тенисот. Јас еден месец после него заборавам кој го освоил. Што да ви кажам повеќе, Александар Зверев го има освоено, тоа се кажува.

Добро си е името баш е What The Fuck турнирот, со 3 победи можеш да го освоиш, видете ги само последните освојувачи Циципас,Зверев и Димитров и крај на муабетот, еден Џек Сок играше полуфинале на истиот :pos:

Ми текна, тој е повеќе егзибиција отколку нешто значајно во светот на тенисот. Јас еден месец после него заборавам кој го освоил. Што да ви кажам повеќе, Александар Зверев го има освоено, тоа се кажува.
Остај го, го мрази он Надал одамна па затоа тропа вакви глупости. Јебига, толку комплекси му има набиено низ времето да тоа е страшно. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom