Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ига Шљонтек очекувам да победи во 2 сета, не е многу симпатична ама ми е многу јебозовна некако...
Батхрт кај си бе ти, те нема нештоНадал не може да биде GOAT заради WTF.
Батхрт кај си бе ти, те нема нешто![]()
Уживај, ти најавив и лани на УСО, спремајте газето на РГ 2020, се надевам нема тоа да се сјебе во недела, ако не 2021 нема кај да бега.Како сум батхрт?
Уживај, ти најавив и лани на УСО, спремајте газето на РГ 2020, се надевам нема тоа да се сјебе во недела, ако не 2021 нема кај да бега.А ти број ВТФ турнири до утре сабајле. У све ќе го надмине ама битно ВТФ немал
![]()
Нема грешка турниот на кој топ тенисерите го играат со 30% од можностите после исцрпувачка сезона е клучен фактор за ГОАТ, битен исто колку турнир од 500 серијата, ама разбирам блиску е рушењето за митот на лажниот ГОАТ на кого 70% од освоените слемови му се против мики маус конкуренција, тенисери кој во најаката ера не би биле ни во топ 30.Надал не може да биде GOAT заради WTF.
Што е бе WTF?![]()
Нема грешка турниот на кој топ тенисерите го играат со 30% од можностите после исцрпувачка сезона е клучен фактор за ГОАТ, битен исто колку турнир од 500 серијата, ама разбирам блиску е рушењето за митот на лажниот ГОАТ на кого 70% од освоените слемови му се против мики маус конкуренција, тенисери кој во најаката ера не би биле ни во топ 30.
Sigurno misli na turnirot sto se igra vo London.Што е бе WTF?![]()
Sigurno misli na turnirot sto se igra vo London.
Остај го, го мрази он Надал одамна па затоа тропа вакви глупости. Јебига, толку комплекси му има набиено низ времето да тоа е страшно.Ми текна, тој е повеќе егзибиција отколку нешто значајно во светот на тенисот. Јас еден месец после него заборавам кој го освоил. Што да ви кажам повеќе, Александар Зверев го има освоено, тоа се кажува.