Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене па многу негативно ме изненади. Крш филм, не знае кај тера.Не знам дали некој го коментираше тука. The Hunt (2020) многу пријатно ме изненади. Напната атмосфера, еден куп пресврти и одлична глума од Бети Гилпин (чудно ми е дека прв пат гледам нешто со женава). Дејмон Линделоф овој пат не разочара. Не дека е некое ремек дело ама филмот е стварно добра вожња...
Убав овај Џони? Или плачеше на него? За да знам дали да го гледам сам или со женава, пошто кога гледаме заедно филмој едно барање има, да нема мачење и убивање на животни.![]()
Убав овај Џони? Или плачеше на него? За да знам дали да го гледам сам или со женава, пошто кога гледаме заедно филмој едно барање има, да нема мачење и убивање на животни.

Е да, на овој невозможно е да не заплачеш. Јас па, кога го гледав, го гледав со жена ми, која тогаш беше трудна (читај: хормонски пореметена). Немаше плачки низ филмот, ама само што заврши, имаше едно: „Златко, зошто ми пушташ вакви филмови?“, и не можев да ја смирам 1 саат.Broken Circle Breakdown
Врв

Следен пат не ги слушај препораките од баџото за филмови.Баџото ми кажа еден филм на нетфликс, и ми звучеше толку лошо што реков ај ќе го проверам. Згрешив. Изгледа полошо отколку што мислев, ако порано беше јасна дистинкцијата помеѓу б и а продукција, денес нетфликс ги измеша сите брзини. Филмот се вика Vamires vs the Bronx, така нешто, и е ниту помалку ниту повеќе од чист расизам
Вампири (нормално, асли белци) купуваат мал бизнис во Бронкс. Арно ама, три дечиња (нормално, асли црнци) се сомневаат дека нешто чудно се случува во дуќанот. Решаваат да проверат. Испаѓа дека вампирите имаат во план да ги исцицаат црнците од Бронкс и да го направат бел. Црнците се појаки од белците и после една решавачка борба, испраќаат порака дека Бронкс не треба да се чепка и засекогаш ќе остане... црн
Одам да се напијам блага вода.
Што е најјако режисерот е латино лик од Доминиканска република, а црнчињава гледам носат латино имиња Луис Акоста и Мигел Мартинез.Баџото ми кажа еден филм на нетфликс, и ми звучеше толку лошо што реков ај ќе го проверам. Згрешив. Изгледа полошо отколку што мислев, ако порано беше јасна дистинкцијата помеѓу б и а продукција, денес нетфликс ги измеша сите брзини. Филмот се вика Vamires vs the Bronx, така нешто, и е ниту помалку ниту повеќе од чист расизам
Вампири (нормално, асли белци) купуваат мал бизнис во Бронкс. Арно ама, три дечиња (нормално, асли црнци) се сомневаат дека нешто чудно се случува во дуќанот. Решаваат да проверат. Испаѓа дека вампирите имаат во план да ги исцицаат црнците од Бронкс и да го направат бел. Црнците се појаки од белците и после една решавачка борба, испраќаат порака дека Бронкс не треба да се чепка и засекогаш ќе остане... црн

Пак да гледаш нетфликс филм.Баџото ми кажа еден филм на нетфликс, и ми звучеше толку лошо што реков ај ќе го проверам. Згрешив. Изгледа полошо отколку што мислев, ако порано беше јасна дистинкцијата помеѓу б и а продукција, денес нетфликс ги измеша сите брзини. Филмот се вика Vamires vs the Bronx, така нешто, и е ниту помалку ниту повеќе од чист расизам