Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.973
Сити пак нема бекови :D Пеп некако разочарува, не очекував толку време да не сфати дека чамугата Менди нема мозок.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.489
Поени од реакции
19.972
Сити пак нема бекови :D Пеп некако разочарува, не очекував толку време да не сфати дека чамугата Менди нема мозок.
Можам да замислам Ливерпул шо ќе му напрај со Менди на бек, 10 гола ќе му дат

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Се сложувам со Пеја со неговиот муабет од претходното коло, нема Ливерпул да освои титула уште во Јануари.
Во Декември ќе освои.
Ко и лани.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.973
Алиоски уште на полувремето заменет.
Биелса е професор доктор по фудбал, не може да му побегне криминален настап. Реално ПЛ е преголем залак за него.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.861
Поени од реакции
10.705
Мене уште не ми се верува дека Гвардиола го игра Менди прва постава. Врати го таму во Франција нека дила дрога на улица, ти ебам превара.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.301
Поени од реакции
7.029
Овој Едерсон ми е еден од најпреценетите голмани ever..Не ради киксов, него од кога потпиша у Сити можеш компилација од 10+ минути со киксови да му напраиш..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Иначе секоја чест за Биелса, ептен ми е мерак што фаци ко Биелса и Ибра се дел од историјата на Премиер лигата, вакви Once in a lifetime таленти и personalities даваат шмек на лигата

Браво, еден од нај...па ако не најдобрите, дефинитивно најуникатните менаџери евер

А не е и дека не менаџериште

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.973
Се сложувам со Пеја со неговиот муабет од претходното коло, нема Ливерпул да освои титула уште во Јануари.
Во Декември ќе освои.
Ко и лани.
Најјаки ми се тие, дур не е математички решено нема да спомнат ш од шампиони, си мислиш вработени се во клубот :pos:или пак ќе јадат ремет на кајгана ако не освојат, преголема работа :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Биелса е професор доктор по фудбал, не може да му побегне криминален настап. Реално ПЛ е преголем залак за него.
Ова нема врска со замената, таква му е тактиката на Биелса, и богами ја погоди, лани имаше исто многу натпревари каде Алиоски во чемпионшип на полувреме беше заменет

А и секако во сите освен во мечот со Ливерпул до сега правеше замени на полувреме

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Него бателете тоа, сеа малце ќе ги дупчиме фановите на Сити исто како фановите на Челзи минатото коло

@Донев Sto e ova be 500 milioni potrosivte i se macite so ekipi od 4empion6ip...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom