Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.602
@dragonsky
Знам дека со ВАР смее да се прегледа пред постигнат гол за евентуален фаул или офсајд, само не ми беше јасно дали при досуден пенал смее да се разгледа текот на акцијата која води до пенал. Ако смее, тогаш вториот пенал би бил сомнителен затоа што Ају беше влечен за дрес со две раце (не се сеќавам од кој играч точно).

Од друга страна кога сме кај ВАР, сметам дека и погрешно досуден слободен удар или погрешно доделен корнер по кој паѓа гол треба да се разгледува со ВАР затоа што објективно тоа е неспортски досудена предност за тимот кој поентира. Знам дека би било премногу за фудбалов, ама кога веќе се воведува технологија со цел да се намалат грешките...но за мене иста е грешката за досудување непостоечки пенал и досудување непостоечки прекршок по кој може да падни гол.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.690
Поени од реакции
59.687
100 тренери сменија, 1000 играчи купија. Ама изгледа Карло беше вистинскиот. Човекот како точно да знаеше што точно фали во Евертон и без многу потрошени пари направи конечно да личат на сериозна екипа. Ветуваат интересна сезона.

Карло ми е еден од ретките тренери без црни дамки во кариерата. За кого и да навиваш, едноставно не смееш да не го поштуваш Карло.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@dragonsky
Знам дека со ВАР смее да се прегледа пред постигнат гол за евентуален фаул или офсајд, само не ми беше јасно дали при досуден пенал смее да се разгледа текот на акцијата која води до пенал. Ако смее, тогаш вториот пенал би бил сомнителен затоа што Ају беше влечен за дрес со две раце (не се сеќавам од кој играч точно).

Од друга страна кога сме кај ВАР, сметам дека и погрешно досуден слободен удар или погрешно доделен корнер по кој паѓа гол треба да се разгледува со ВАР затоа што објективно тоа е неспортски досудена предност за тимот кој поентира. Знам дека би било премногу за фудбалов, ама кога веќе се воведува технологија со цел да се намалат грешките...но за мене иста е грешката за досудување непостоечки пенал и досудување непостоечки прекршок по кој може да падни гол.
Па да, колку што знам јас мислам дека може да се види..ама велам, не знам колку секунди уназад смеат да гледаат, ваљда за вакви пенали ако судијата мисли дека имало нешто сомнително сигурно ќе види...ама ипак, врска немам од правилава за ВАРов :D

Со оваа среќа што ја има репрезентацијата прашање е само дали:
-Ќе се повреди
-Ќе фати КОВИД
-Ќе му се испушти да каже "А бе Рахимчо циганче едно све ти ебам" па ќе го суспендираат од УЕФА

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.076
Поени од реакции
1.575
Со пенали ги заминаа сите граници сезонава ама како тргнало и со голови...гарант е преку 3.5 досега

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.690
Поени од реакции
59.687
Како има да биде пробиена оваа 300 милионска одбрана. Уште во прво полувреме :sneaky:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Многу челзиевска одбрана има Лидс

Член од
5 март 2018
Мислења
17.488
Поени од реакции
19.972
Како успеваат бе од пола метар онакви зицери да не ги искористат :eek:
7 метри е голот побогу
Автоматски споено мислење:

На лигата да се прилагодел е најглупиот муабет евер, ако го бива го бива играчот и крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom