Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сити пак нема бекови :D Пеп некако разочарува, не очекував толку време да не сфати дека чамугата Менди нема мозок.

Сити пак нема бекови :D Пеп некако разочарува, не очекував толку време да не сфати дека чамугата Менди нема мозок.
Можам да замислам Ливерпул шо ќе му напрај со Менди на бек, 10 гола ќе му дат

Се сложувам со Пеја со неговиот муабет од претходното коло, нема Ливерпул да освои титула уште во Јануари.
Во Декември ќе освои.
Ко и лани.

Алиоски уште на полувремето заменет.
Биелса е професор доктор по фудбал, не може да му побегне криминален настап. Реално ПЛ е преголем залак за него.

Мене уште не ми се верува дека Гвардиола го игра Менди прва постава. Врати го таму во Франција нека дила дрога на улица, ти ебам превара.

Овој Едерсон ми е еден од најпреценетите голмани ever..Не ради киксов, него од кога потпиша у Сити можеш компилација од 10+ минути со киксови да му напраиш..

Ако се земе во предвид хајпот што го добива од една страна, и екипата што ја има од друга страна, Манчестер Сити е најпреценетата екипа во Европа.

Иначе секоја чест за Биелса, ептен ми е мерак што фаци ко Биелса и Ибра се дел од историјата на Премиер лигата, вакви Once in a lifetime таленти и personalities даваат шмек на лигата

Браво, еден од нај...па ако не најдобрите, дефинитивно најуникатните менаџери евер

А не е и дека не менаџериште

Се сложувам со Пеја со неговиот муабет од претходното коло, нема Ливерпул да освои титула уште во Јануари.
Во Декември ќе освои.
Ко и лани.
Најјаки ми се тие, дур не е математички решено нема да спомнат ш од шампиони, си мислиш вработени се во клубот :pos:или пак ќе јадат ремет на кајгана ако не освојат, преголема работа :ROFLMAO:

Биелса е професор доктор по фудбал, не може да му побегне криминален настап. Реално ПЛ е преголем залак за него.
Ова нема врска со замената, таква му е тактиката на Биелса, и богами ја погоди, лани имаше исто многу натпревари каде Алиоски во чемпионшип на полувреме беше заменет

А и секако во сите освен во мечот со Ливерпул до сега правеше замени на полувреме

Него бателете тоа, сеа малце ќе ги дупчиме фановите на Сити исто како фановите на Челзи минатото коло

@Донев Sto e ova be 500 milioni potrosivte i se macite so ekipi od 4empion6ip...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom