FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Бевме во детската со Џонтра и Пеџа, те оговаравме. Само Џонтра те бранеше малку де.

download.jpeg

Букви, букви, букви!

Џабе, не се обидувај да се вовлечеш во нивниот анален отвор, има гужва таму. Ќе им ја повредиш фисурата.
Автоматски споено мислење:

Супер делува, како топ 3 голмани во лигата. Него го рачунате во 300 милиони, или со него се 320? Да знам за потаму.

Колку неинспиративен тип, секоја чест. :(

Ајде, уште 50 пати ќе напишеш неточна сума и ќе ја истераш истата ,,фора" и можеби ќе се овистини.
Можеби и ќе почнеш да гледаш и разбираш фудбал, па можеби и ќе почнеш да погодуваш некогаш, нешто.
Чуда се случуваат.

Супер делува, како топ 3 голмани во лигата. Него го рачунате во 300 милиони, или со него се 320? Да знам за потаму.
Со него 250 милиони евра. Уште Рајс да го земеме и тогаш ќе имаат бар основа твоиве „шали“. :D

Можеби и ќе почнеш да гледаш и разбираш фудбал, па можеби и ќе почнеш да погодуваш некогаш, нешто.
Чуда се случуваат.

Види, не се ни обидувам да се мерам со тебе. Ти си професионален гледач на фудбал, јас аматерски пратам.

Абе, Френк и со Мурињо се зашљака нешто у прво полувреме, се' некој му смета.

Со него 250 милиони евра. Уште Рајс да го земеме и тогаш ќе имаат бар основа твоиве „шали“. :D

Нема повеќе да напишам 300 милиони, чесен збор. Навистина мислев дека се толку некаде. Штом се 250 милиони, тогаш не е страшно да отпаднете од осмата постава на Тотенхем. Да беа 300 милиони ќе беше срамота, вака е сосем ОК. И оние 0-3 на полувреме против ВБА вака ми се сосем разбирливи.

Нема повеќе да напишам 300 милиони, чесен збор. Навистина мислев дека се толку некаде. Штом се 250 милиони, тогаш не е страшно да отпаднете од осмата постава на Тотенхем. Да беа 300 милиони ќе беше срамота, вака е сосем ОК. И оние 0-3 на полувреме против ВБА вака ми се сосем разбирливи.
Знаев дека можеш да бидеш разбран човек.

ОК, ќе се одлогирам сега пред @RATM да добие некој seizure па да напише километарски пост во кој ќе објасни зошто е Менди најдобар голман во лигата а Вернер најдобриот фудбалер кој било кога играл фудбал.

ОК, ќе се одлогирам сега пред @RATM да добие некој seizure па да напише километарски пост во кој ќе објасни зошто е Менди најдобар голман во лигата а Вернер најдобриот фудбалер кој било кога играл фудбал.

Види, не пишувам. Ама одлогирај се. Секако. И тоа на подолг период. Ионака твојот придонес на темиве е идентичен како оној на одбраната од Челзи. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom