FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Доста е што е најдобар голман во ПЛ, не мора во сите сегменти да е прв:kruna:

Лани беше дел од она сивило, така да ми е малку паднат. Али искрено и од Де Геа беше подобар минатите сезони. Него ме чуди како ПСЖ никогаш не крена да го купи?
Автоматски споено мислење:

Статистика имаш можеш да провериш, барем за пенали можеш да се наслониш на статистика.
Не го гледав мечот и не знам какви биле сега пеналите.

Ок, можеби сум грешка, ама Лорис не ми е гарант за добар голман при шутирање пенали.

Статистика имаш можеш да провериш, барем за пенали можеш да се наслониш на статистика.
Не го гледав мечот и не знам какви биле сега пеналите.
Не ни мора да гледаш! Со новите правила голманите се ептен ограничени, апла некој Маунт да се погоди и да утне ;)

Не ни мора да гледаш! Со новите правила голманите се ептен ограничени, апла некој Маунт да се погоди и да утне ;)

Тоа е најголема глупост во историја на фудбалот. Треба да се дистанцира доживотно дебилот што го измислил тоа глупо правило.

Тотенхем покрај голот имаше само две вистински шанси. И двете Менди на дебито во дербито ги скина.
Прво од еден метар му одбрани топка по земја на Ламела, се спушти на земја и со нога интервенираше, подоцна во второ полувреме му одбрани чист зицер на Регулион.

На прекин беше сосема солиден и сигурен (освен во оној случај кога се удри во изгубениот Зума, оној случај кога Шедоу Вокер сфатил дека е дајвер налик Кепа, нели).

Многу добро деби на 28 годишен голман што дебитира во Англија со килава одбрана пред него.

Делувал циркузантски.... како што и мене ми делуваат нечии постови овде, отприлика.

Има чекано дома по кратки гаќици и дукс, кикс на Челзи, за да направи пародија на мојата пародија на неговата пародична појава.
Па ова го нема никаде. :pos:

Никогаш нема повторно да го напуштам форумот.
Автоматски споено мислење:

Не.

:lolzz::lolzz:

Сериозно не приметив, мислев дека кутриот @RATM скроз замина. Не делува најстабилно во последно време.

Кажи како ти делува голманот на Челзи, молим те. И од кога има опција на резултати.ком со оценки и коментари за играчите на тимовите?

Има чекано дома по кратки гаќици и дукс, кикс на Челзи, за да направи пародија на мојата пародија на неговата пародична појава.
Па ова го нема никаде. :pos:

Никогаш нема повторно да го напуштам форумот.

Бевме во детската со Џонтра и Пеџа, те оговаравме. Само Џонтра те бранеше малку де.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom