Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најмизерни екипи се Њукасл и Вест Хем, одма би ги пратил во втора лига. Имаат потенцијал и можност да се борат за Европа, а они се влечат по терен. Дејвид Мојс и Стив Брус им се тренери во 2020, мислиш времето заостанало во 2005.
Еве зошто Вест Хем растури и Њукасл извади позитивен резултат.

Клопара овајпат до декември ја зема и нова година ја чека на Бора Бора со бокалче лозова до него под некоја ладовина. Твенти тајмс твенти тајмс...

Прегледај го приврзокот 268305
Ќе го видите и Клопара утре Аубамејанг и Лаказет кога ќе се распуцаат :)

Сепак, некој тука осеќа дека Ливерпул паѓаааААааААААААааААааааа....

И не, не сакам да кажам дека Ливерпул ќе освои во јануари.
Јас имам некој впечаток дека пак Ливерпул ќе освои лагано, можда не со толкава предност ко минатата сезона, али со 10-15 бода повеќе од вториот. Сити би бил втор, али и сезонава ќе имаат доста проблеми со повреди, а одбраната им е доста лоша. Како и да е и они би требало да имаат некои 10-тина бода више од третиот. За трето и четврто, би тебало да биде гужва, Јунајтед и Челзи, благи фаворити, Лестер, Тотајнхем, Арсенал тука негде со нив. Ништо чудно меѓу овие екипи разликата да биде само 3-4 бода. Плус Евертон може да изненади. Како и да е, сезонава очекувам да е доста слична на ланската, едино бодовно можда разликата не би била толку голема.

Ако ништо друго сигурен сум дека утре нема да јадеме 5, 6 па може ќе им стане јасно на сите дека Арсенал не е тој клуб за потсмев што го знаеле од предходните 5-6 години.
Да имаше Артета финансиска поддршка од Кронке како што има Лампард, Клоп или Пеп сезонава уште ќе им замрсевме сметки на Јунајтед, Челзи па и Сити

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Ако ништо друго сигурен сум дека утре нема да јадеме 5, 6 па може ќе им стане јасно на сите дека Арсенал не е тој клуб за потсмев што го знаеле од предходните 5-6 години.
Да имаше Артета финансиска поддршка од Кронке како што има Лампард, Клоп или Пеп сезонава уште ќе им замрсевме сметки на Јунајтед, Челзи па и Сити

:pos:

Oh, boy.

Извини гог, пардон демагог :pos:
Пушти ја дипломската ајде, едвај чекаме да не ја прочитаме [emoji8]
ca1a37157c15d1dc8e13d024bf4d2ef1.jpg

Сега ти откако го напиша ова, некоја нервоза почна да ме јаде.

Се надевам Ливерпул ќе ја одбрани титулата, бадијала му е параспурничкото трошење на ќелавицата
400m funti, i pritoa u najdobar slucaj da imas duplo poslaba odbrana od najgolemiot konkurent za titula, u najmala raka ova e sramota. Ne sto e poslaba, sramota e bilo koj od odbranata na siti da stavis u ista recenica so roberston, arnold, alison i van dijk.

Ima sens pep za sredina i napad, ali koga pazari odbrana e

tenor.gif

Mourinho:"If I want to give some money away I want to give it to charities I don't want to give to the FA so I prefer not to comment" | Post-Match Interview

Дупи си ги, ебате канцерот од организација.
Не се согласувам баш, кога го изјавува ова Мурињо не е баш дупи си ги, туку знаци на шизофренија и параноја. За греота е човеков.

Како овие бумериве по ФБ кај нас што дробат за пет ге, никој не се замара што кажал, дури не го ни опоменуваат веќе.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom