Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566
19 пенали на 44 меча.
Просек: 2.3

Минатата сезона Арсенал имаше 14 победи на 38 меча т.е. една победа на 2.7 меча.

Поголеми се шансите да видите пенал оваа сезона него ли победа на Арсенал минатата сезона.

(не, нема ова после секоја утакмица да го пишувам, само до крај на колово :D )
Само мене ли ми е нејасно од каде 44 меча или муабетов ти има некоја историја претходниве страни па сум прескокнал?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Само мене ли ми е нејасно од каде 44 меча или муабетов ти има некоја историја претходниве страни па сум прескокнал?
Oh wow, у право си, првичната статистика што сум ја пишал е грешна и на тоа само додавав бројки..

Фала за ова, немаше ни да приметам :D

Уште помалце утакмици ќе да се...

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566
Oh wow, у право си, првичната статистика што сум ја пишал е грешна и на тоа само додавав бројки..

Фала за ова, немаше ни да приметам :D

Уште помалце утакмици ќе да се...
Доста помалку, ако е за премиер лигата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Во првичната статистика ваљда дупло сум рачунал утакмици, секоја екипа колку има, само сум собрал...
Тоа е, кој знае што сум мислел..

Еве сега офиицјално:

25 МЕЧА
19 ПЕНАЛИ!!!

Еден пенал на 1.3 меча

Маестрално.

Фала уште еднаш што ме поправи, не ми се верува дека продолжив со ретардиранава математика....

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Клопара овајпат до декември ја зема и нова година ја чека на Бора Бора со бокалче лозова до него под некоја ладовина. Твенти тајмс твенти тајмс...

1600809338212.png

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.917
Поени од реакции
1.354
Убаво ова, ама Кастањ игра десен бек во моментов, а Џастин игра лево на местото од Чилвел.
Уште подобро значи... вреди појќе од Чилвел, а може да игра и десен бек, секако се во плус. (y)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.044
Sega Gvardiola li e na red deka ne e dobar, posle diskusiite za Mourinjo i Kante ovaa nedela?
ne, ali sekogas ke e na tapet deka istive uspesi ke im gi donesese i trener koj ne e od rangot na golemite denes.
I ova e za PL, za LS prilicno sum ubeden deka i rafa benitez so istite rosteri ke imase daleku podobri rezultati. Se precenuva pepot, u globala toa e muabetot, najmnogu trosi u istorijata na ligata, rezultatite sto gi dostavuva u celina ne se spektakularni, i ova e za pl, za LS se mizerni i istite mozese da gi ima i dragan kanatlarovski takozvani capar.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.889
Поени од реакции
2.902
Kaj trgnaa ovie proseci Ake,Garsija protiv Vardy???

Leicester imaat strasna ekipa, go ponizija City :D
Golem problem za City e i otsustvoto na Gabriel Jesus i Aguero, moze uste nekoj da gi plesne vo slednite kola.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom