Еве зошто Вест Хем растури и Њукасл извади позитивен резултат.Најмизерни екипи се Њукасл и Вест Хем, одма би ги пратил во втора лига. Имаат потенцијал и можност да се борат за Европа, а они се влечат по терен. Дејвид Мојс и Стив Брус им се тренери во 2020, мислиш времето заостанало во 2005.
Ќе го видите и Клопара утре Аубамејанг и Лаказет кога ќе се распуцаатКлопара овајпат до декември ја зема и нова година ја чека на Бора Бора со бокалче лозова до него под некоја ладовина. Твенти тајмс твенти тајмс...
Прегледај го приврзокот 268305
Ќе се распукат, ако одат на тим билдинг на пејнтбол.Ќе го видите и Клопара утре Аубамејанг и Лаказет кога ќе се распуцаат
Јас имам некој впечаток дека пак Ливерпул ќе освои лагано, можда не со толкава предност ко минатата сезона, али со 10-15 бода повеќе од вториот. Сити би бил втор, али и сезонава ќе имаат доста проблеми со повреди, а одбраната им е доста лоша. Како и да е и они би требало да имаат некои 10-тина бода више од третиот. За трето и четврто, би тебало да биде гужва, Јунајтед и Челзи, благи фаворити, Лестер, Тотајнхем, Арсенал тука негде со нив. Ништо чудно меѓу овие екипи разликата да биде само 3-4 бода. Плус Евертон може да изненади. Како и да е, сезонава очекувам да е доста слична на ланската, едино бодовно можда разликата не би била толку голема.Сепак, некој тука осеќа дека Ливерпул паѓаааААааААААААааААааааа....
И не, не сакам да кажам дека Ливерпул ќе освои во јануари.
Ако ништо друго сигурен сум дека утре нема да јадеме 5, 6 па може ќе им стане јасно на сите дека Арсенал не е тој клуб за потсмев што го знаеле од предходните 5-6 години.
Да имаше Артета финансиска поддршка од Кронке како што има Лампард, Клоп или Пеп сезонава уште ќе им замрсевме сметки на Јунајтед, Челзи па и Сити
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Извини гог, пардон демагог
Oh, boy.
Сега ти откако го напиша ова, некоја нервоза почна да ме јаде.Ако ништо друго сигурен сум дека утре нема да јадеме 5, 6 па може ќе им стане јасно на сите дека Арсенал не е тој клуб за потсмев што го знаеле од предходните 5-6 години.
Да имаше Артета финансиска поддршка од Кронке како што има Лампард, Клоп или Пеп сезонава уште ќе им замрсевме сметки на Јунајтед, Челзи па и Сити
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
400m funti, i pritoa u najdobar slucaj da imas duplo poslaba odbrana od najgolemiot konkurent za titula, u najmala raka ova e sramota. Ne sto e poslaba, sramota e bilo koj od odbranata na siti da stavis u ista recenica so roberston, arnold, alison i van dijk.Се надевам Ливерпул ќе ја одбрани титулата, бадијала му е параспурничкото трошење на ќелавицата
Не се согласувам баш, кога го изјавува ова Мурињо не е баш дупи си ги, туку знаци на шизофренија и параноја. За греота е човеков.Mourinho:"If I want to give some money away I want to give it to charities I don't want to give to the FA so I prefer not to comment" | Post-Match Interview
Дупи си ги, ебате канцерот од организација.