Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па со такви стадиони, академии, фан база, средства да не немаат потенцијал за во Европа?

Па кој го нема тоа во Англија или Германија?
Ако е така Динамо Дрезден од 3та германска има невиден потенцијал.

Може едно хипотетичко прашање за некој што се разбира во ВАР?
Јас што се разбирам од ВАР (@Scirea и @blanco ги имам како комисија :kafence:) го прочитав само ова и кога видов колку си пишал, одма скролнав надолу. Ако сакаш нешто да ти помогнам или да ти посочам од каде да прочиташ, скрати едно 97% од текстов.

Нека иде и курац и Вар и се, па офсајд беше бе. Што кур е ова, ако се црно бели не значи дека се Јуве.

Жозе ќе врие сега во соблекувална :pos: :pos: :pos:

Тотенхем оваа сезона е дебело потценет, а имаат многу добра екипа. На пример во однос на Челзи имаат многу покомплетен тим. Да не беше Мурињо сигурен сум дека би завршиле топ 4.

:pos:

Ова не е нормално веќе.

Никој не им е крив што не дадоа втор гол. Пеналот си е чист.

Нека иде и курац и Вар и се, па офсајд беше бе. Што кур е ова, ако се црно бели не значи дека се Јуве.
За офсајд, не беше. Беше во офсајд играчот долу, а не Керол, кој и играше со топката. Туку мене не ми е јасно како можи да е пенал онаква игра со рака, како би можел да реагира Диер кога беше свртен со грб и беше сосема природно движењето на раката во скокот.

А офсајдот при пеналот, тоа не се гледа?
pa ne bese ofsajd, cisto e sve jebiga, 0 sreka denes za murdzo, nemase intervencija loris cela utakmica na kraj izgubija 2 boda. Nema pofrustriracki od ova, protiv vakov mrtov klub koj nisto ne igral, kansor 95 minuti, i na kraj penal od nisto u 94ta. Ali i dier i prethodno naprai ist vakov penal samo imase faul u napad tuka, ne primeti komentatorot, posle 3 minuti istoto mu se desi, ic ne bese vnimatelen.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom