Mojso
uneducated knob
- Член од
- 14 септември 2009
- Мислења
- 4.739
- Поени од реакции
- 12.797
*fixedNaviknete se, uste sigurno 15- ina penali ke ni dosuduvaat пошто мора Манчестер да е релевантен
*fixedNaviknete se, uste sigurno 15- ina penali ke ni dosuduvaat пошто мора Манчестер да е релевантен
Neli gledash deka nekolku godini vekje ima agenda protiv Mourinjo. Ne sum iznenaden od ovaa odluka.Јас сум еден од најсреќните кога Тотенхем и/или Мурињо имаат слаби резултати и губат бодови, но ова ако е пенал за играње со рака, не знам тогаш какви луѓе ги прават овие правила со која цел.
Гарантирам за независниот арбитер, г-динот Мондонико. Досега никој не се пожалил од него во поглед на објективно и стручно мислење, освен искомплексирани фанови на еден клуб, кои отвораа шампањац за 2-3 титули добиени на зелена маса и мислат дека се некакви ривали на најголемиот италијански фудбалски колектив-Јувентус, а во стварност нивното отепано клупче е небитен киријаш кој чим му се здосади на Кинезот ќе се врати на стандардната битка за Интер тото купот.
Abe Donev, Donev... go slusna li Mourinjo ili na pamet pisuvas. Pa odgovori na prasanjeto za Son i se nadovrza samo.Така си е.
Го прашува за Сон, си збори за пенали![]()
Го слушнав два пати и ми делуваше дека збори дека очекува пенали и во вторник, четврток и два против Јунајтед, логичноAbe Donev, Donev... go slusna li Mourinjo ili na pamet pisuvas. Pa odgovori na prasanjeto za Son i se nadovrza samo.![]()
Vo pravo si, moja greska. Sega povtorno go slusnav i za penali zbori. Deka kje igraat vtornik, cetvrtok pa nedela pa zatoa Son go izvadil, a ono da ti bilo za penali da mu sudat kontra.Го слушнав два пати и ми делуваше дека збори дека очекува пенали и во вторник, четврток и два против Јунајтед, логично
Ама да, може и за измени на полувреме да мислеше.