- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Џабе е едноставно, со инка не се турва.Спорт пишува глупости, ама Фабрицио Романо е гоат и информацијата е точна, Клоп го сака Дембеле како играч, не е тајна тоа.
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Џабе е едноставно, со инка не се турва.Спорт пишува глупости, ама Фабрицио Романо е гоат и информацијата е точна, Клоп го сака Дембеле како играч, не е тајна тоа.
Играчот одбил, не управата. Верувај и ти што сакаш, можеби имаш подобри информации од Романо.Добро, верувај си дека го сакале и плукај по управата дека е глупа зошто не се ослободиле од него.
Клоп.Уште има луѓе што го рачунаат Дембеле за фудбалер?
Da, ama so pamet na 10-godisno dete koi gnete Burgeri i igra den i nokj Fifa na Playstation.Уште има луѓе што го рачунаат Дембеле за фудбалер?
Моментално за Хименез, Саул и Коке не верувам некој да ги плати тие суми. Одлични играчи се, не ме сфаќај погрешно. За Парти смешно ми е тоа 50м клаузула. Да не беше коронава до сеа сигурно некој ќе го земел. Доата добто се покажа. А за Феликс пак ќе ти кажам, не верувам некој да одвои поголема сума. Дури и 100 милки не верувам да понуди некој.Имаше понуда и за Феликс од Сити само не знам дали беше шпекулација немам начекано некој да потврди пд клубот
Хименез 120 милиони, Коке и Саул по 150 милиони двата, за Саул последно се шпекулираше дека Јунајтед биле заинтересирани, ама ништо конкретно.
Нема збор за тоа, само феликс е напаѓач платен 126 милиони.И Мората на ушка ќе го носи Феликс за 50м не па другите. Топ играч е.
Никој не се попали дека Дембеле ќе иде во Ливерпул. Темата е за шпекулации и дискусии околу трансфери па пренесувам нешто за што знаев дека ќе има дискусија.После се чудите кога ви се смее некој додека се палите на глупости поради новостите кои ги читате од медиуми „блиски до клубот“ и си правите состави во фан клуб од играчи кои нема шанси да ви дојдат у тим.
Тотално ги утепа corner taken quickly, навиваа за Атлетико и се ситеа во ЛШ темата кога тепаа на Енфилд. Блам до блам.Добро, верувај си дека го сакале и плукај по управата дека е глупа зошто не се ослободиле од него.
Не велам дека имам повеќе информации од Романо, ме боли мене за хир ви гоу.Играчот одбил, не управата. Верувај и ти што сакаш, можеби имаш подобри информации од Романо.
Па не е тоа тајна, за Парма и за Хајдук.Многу ме интересира членот @Vladimir1984 за која екипа навива
му се допаѓаш психички@Castiel шо се кекелиш бе ?