Фудбалски/трансфер дискусии

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.593
Поени од реакции
22.316
Katalonski Sport navodi kako je Jürgen Klopp dosta razočaran po pitanju napredovanja transfera Ousmanea Dembéléa. Nijemac je očekivao da će Barçin krilni napadač biti dosta zainteresiraniji za prelazak na Anfield. U nekoliko razgovora s Francuzom, Klopp je, unatoč svim obećanjima koja je izrekao, od Dembéléa samo slušao kako ga ne zanima transfer i kako je sretan u Barceloni.

Не ми текнува дека претходно сум прочитал нешто дека Ливерпул се интересира за гејмерот. Да не знаеш на кој да се чудиш повеќе, на Клоп што го бара баш сега или на Дембеле кој сака да остане.
Realno karakterot na Dembele i principielnosta na Klopp ne odat zaedno. Tesko deka bi pojavil interes i najmalce za tie pari sto Barsa bi gi barala.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.502
Не можеш ти да знаеш што јас морам а што не морам. Може имам некоја болест чии симптоми се да напишам нешто за Барса секој пат кога некој навивач на тимот напише нешто за кое секој со коефицент на ителигенција поголема од онаа на варен компир на прв поглед може да види дека напишаното нема врска со реалноста.
Автоматски споено мислење:

Така беше и за Мората, или 150 милиони или не преговараат.
Остај го Мората, зборам за овие кои се костурот на тимот, Облак, Томас, Коке, Саул, Хименез, Феликс.

Досега за сите овие набројани се одбиени понуди испод цена.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Не можеш ти да знаеш што јас морам а што не морам. Може имам некоја болест чии симптоми се да напишам нешто за Барса секој пат кога некој навивач на тимот напише нешто за кое секој со коефицент на ителигенција поголема од онаа на варен компир на прв поглед може да види дека напишаното нема врска со реалноста.
Ако имаш таква болест знам дека првите симптоми ти се имаат јавено во мај 2009 а после болеста има достигнато кулминација истиот период во 2011 година. После одредено подобрување симптомите знам дека се имаат вратено пролетта 2019 година и тоа во две прилики.

Нус ефект на болеста е бладање на работи кои немаат врска со реалноста, како израмнување на Манчестер Јунајтед со Ливерпул и Сити и верување дека во догледно време ќе освојат титула во ПЛ.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.593
Поени од реакции
22.316
Dortmund so interes za Jamie Bynoe-Gittens ne znam dali vekje bese tematizirano.

Bil vekje vo Dortmund. 16 godisen od akademijata na City.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Realno karakterot na Dembele i principielnosta na Klopp ne odat zaedno. Tesko deka bi pojavil interes i najmalce za tie pari sto Barsa bi gi barala.
Кој знае, тешка комбинација изгледа, но може Клоп си имал некои замисли. Веројатно би го планирал како џокер од клупата, нешто како Ориги до сега. За парите и јас мислам не би се договориле.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Кој знае, тешка комбинација изгледа, но може Клоп си имал некои замисли.
Можно е Ливерпул да прават и екипа која би се натпреварувала во видео игри, па затоа го контактирал Дембеле.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.593
Поени од реакции
22.316
Ne stvarno zaebana situacija za Barsa so Dembele. Im ostana samo nadez deka konecno ke mu trgne. Ne mozat da mu pobaraat tolku pari kolku sto bi sakale so ogled na toa sto platile. Plus tezok pazar plus igracot ne napravi nisto posebno da ja opravda cenata. A ako go prodadat ostanatite bonusi za Dortmund 10, 15, ili 20m kolku i da bea ke mora vedna da gi platat.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Остај го Мората, зборам за овие кои се костурот на тимот, Облак, Томас, Коке, Саул, Хименез, Феликс.

Досега за сите овие набројани се одбиени понуди испод цена.
За Парти има неверојатни 50 милиони клаузула. Феликс никој не би го платил 50 милиони момнтално а не пак некој да дава приближно до тоа Атлети што дае за него.
Облак е класа и за него вреди и клаузулата да се плати.
Коке Саул и Хименес колкави клаузули имаат?

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.590
Поени од реакции
2.471
Можно е Ливерпул да прават и екипа која би се натпреварувала во видео игри, па затоа го контактирал Дембеле.
Кога почнува Погба со call od duty турнирите?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Katalonski Sport navodi kako je Jürgen Klopp dosta razočaran po pitanju napredovanja transfera Ousmanea Dembéléa. Nijemac je očekivao da će Barçin krilni napadač biti dosta zainteresiraniji za prelazak na Anfield. U nekoliko razgovora s Francuzom, Klopp je, unatoč svim obećanjima koja je izrekao, od Dembéléa samo slušao kako ga ne zanima transfer i kako je sretan u Barceloni.

Не ми текнува дека претходно сум прочитал нешто дека Ливерпул се интересира за гејмерот. Да не знаеш на кој да се чудиш повеќе, на Клоп што го бара баш сега или на Дембеле кој сака да остане.
После се чудите кога ви се смее некој додека се палите на глупости поради новостите кои ги читате од медиуми „блиски до клубот“ и си правите состави во фан клуб од играчи кои нема шанси да ви дојдат у тим.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.502
За Парти има неверојатни 50 милиони клаузула. Феликс никој не би го платил 50 милиони момнтално а не пак некој да дава приближно до тоа Атлети што дае за него.
Имаше понуда и за Феликс од Сити само не знам дали беше шпекулација немам начекано некој да потврди пд клубот :)
Хименез 120 милиони, Коке и Саул по 150 милиони двата, за Саул последно се шпекулираше дека Јунајтед биле заинтересирани, ама ништо конкретно.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
И Мората на ушка ќе го носи Феликс за 50м не па другите. Топ играч е.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
После се чудите кога ви се смее некој додека се палите на глупости поради новостите кои ги читате од медиуми „блиски до клубот“ и си правите состави во фан клуб од играчи кои нема шанси да ви дојдат у тим.
Спорт пишува глупости, ама Фабрицио Романо е гоат и информацијата е точна, Клоп го сака Дембеле како играч, не е тајна тоа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Спорт пишува глупости, ама Фабрицио Романо е гоат и информацијата е точна, Клоп го сака Дембеле како играч, не е тајна тоа.
Добро, верувај си дека го сакале и плукај по управата дека е глупа зошто не се ослободиле од него.

Kajgana Shop

На врв Bottom