Извини виетнамецу.
Не тече никако моментално, на работа се браќата а мене ми е досадно нема што да праам.
Иначе не тече така воопшто, Кимо најчесто го дупиме за Милан а Стек и Пеџа т.е модераторот, не, не, супермодераторот се караат за Меси што не дојде у Интер.. и ја чат-пат знам да го рчнам Пеџа т.е модераторот, не, не, супермодераторот за Клоп, он мене за Конте и така, ќе си опцуеме мајки и после ќе продужиме да збориме за пички. Некад не ни збориме 2-3 дена. Не си ти толку битен, вака коа ќе имаш мозочни удари може да те забележиме, ej vidi go ovoj ratm ama e glup i neinteresen, ова со латиницава ја и Стек пишуваме, Пеџа и Кимо на кирилица пишуваат, Ej, види го овој РАТМ ама е глуп и неинтересен.
Јас некад знам да речам дека знаеш да убодеш смешка, ама некад, ретко. Другиве не се толку великодушни.
Не ми е детска бе, соба ми е, така ја викам, Стек неговата ја вика детска за воља на вистината. Кај мене жути се ѕидовите, има многу рамки со слики од актери и актерки, иам мала рамка со комбето на Волтер Вајт, иам дрес од Интер закачено, иам тапет на еден дел од ѕидот нешто Москва, Сиднеј, Париз, Лондон такви мотиви... друго, телевизор иам, компјутер, неколку медали, пехари од што сум играл фудбал ко копиљ, неколку книги од Марио Пузо, спортски биографии, автобиографски кажувања од Маршалот Тито, биографија на Мартин Скорсезе, некој роман, Trainspotting, кутии и списанија од Интер фан клуб што ни праќаат поклони од Милано, едно масиче, 2 столици од кои една служи за оставање алишта, другата за потпирање нозе, плакар, радијатор, прозор-врата со ролетни, мало терасиче надвор кое ретко го користам, и
лустер.