- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.260
Упс.Види, овие subliminal disses не те прават ништо ултра-гига-мега интелегентен, немам намера да се спуштам на ниво на кое што ќе навредувам лично само за да докажам поента, барем не засега. Е сега, ако дојде до време за навреда на лична основа, нема тоа сигурно да го правам „спонтано“, верувај.
У реду е Мануел, намали малку со Rebelde Way односов на форум, не би сакал да читаме како си се обесил пошто многу те заебавале на форум za koj sto ionaka kur te boli i onaka dremes tuka za da ti pomine vreme doeka ne ti zdosadi i si gi dupis glupite i sekako krajno neintelegentni clenovi.
Сори нот сори, како беше тоа, не сум по англискиов како тебе.
Колку што ме држи меморијата, а ме држи барем за да можам да се потсетам на работи случени пред неколку денови, јас почнав дискусија за Ливерпул и митот околу Ливерпул во една друга тема. Супермодераторот, пример за сите diskutanti ( да е жив братот Донев ) на тој муабет одговори крајно пајташки, супериорно поставен и ја персонализираше дискусијата со ,,Седи, кец. Ќе испрашувам утре, стрпи се" и слични проникливи форитзи од детска соба.
Значи, не јас, туку супермодераторот Пеѓа. Јас зборував за фудбал и сите мои дискусии на овој подфорум тргнуваат од фудбал. Каде завршуваат, не е моја вина.
Така што, џабе ти е оваа себевиктимизација и замена на тези. Мислам во ред, ќе ти лајкнат овие од групниот чет ( ), ќе исполниш дневна норма и ќе си легнеш во постела.
п.с мене форумов ми е супер, не ми е само за убивање досада. Еве на пример, понекогаш ќе убијам и некој во поим, вана би интелектуалец и лажен авторитет. Како тебе.
Темјанушките биле сини... и што да ти прави човек, ај. Гуидо ебате беља, ебате.
Туку, да престанам со време, да не дојде до неспонтан твој израз на бес, па да настрадам физички, у пм.
Последно уредено: