- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.260
Не дека во нешто сме слични, фала Богу, ама не сум јас Peja989.Брат 30 страни наназад кој стигне те шамара. Не ти треба отров.
Не дека во нешто сме слични, фала Богу, ама не сум јас Peja989.Брат 30 страни наназад кој стигне те шамара. Не ти треба отров.
Оф топик, ама ке пројде.
Аман бе РАТМ, мене стварно не ми е јасно која ти е целта што почна да војуваш со пола форум. Ниту имаш причина да бидеш напатен од Ливерпул, ниту има потреба да се тригернуваш волку за еден пораз. Немам намера да ти се смеам дека не е ни смешно, повеќе тажно е.Не, не. Еве Џонтра Волта ја открил. Поентата беше дека Џерард никогаш ништо не освоил. До вечерва не беше бев знаел. Ама има луѓе, не велам не. Знаат и ,,Гугл" и бајги работи, врагои, по интернетов да користат.
Можеш и подобро од ова, ајде потруди се, секогаш постои опцијата editРозите се црвени,
јас не играм лото,
џабе цела вечер бреинсторминг на групниот чет,
го натерале профото пак да го пробие дното.
Казио, буквално нема врска со поразот, ова си е константа. Супермодераторот беше бил испердашен и пред текмата со вас.Аман бе РАТМ, мене стварно не ми е јасно која ти е целта што почна да војуваш со пола форум. Ниту имаш причина да бидеш напатен од Ливерпул, ниту има потреба да се тригернуваш волку за еден пораз. Немам намера да ти се смеам дека не е ни смешно, повеќе тажно е.
Можам и хаику, ама не сакам да добијам бан.Можеш и подобро од ова, ајде потруди се, секогаш постои опцијата edit
- реченицата која Пеѓа989 ( ) супермодераторот често ја слушаше во неговите школски денови.Седи, кец.
И темјанушките се виолетови, ебате глупавиот. : )))))))))))Розите се црвени,
темјанушките се сини,
пак ќе брише профил,
или така ми се чини?
Види, овие subliminal disses не те прават ништо ултра-гига-мега интелегентен, немам намера да се спуштам на ниво на кое што ќе навредувам лично само за да докажам поента, барем не засега. Е сега, ако дојде до време за навреда на лична основа, нема тоа сигурно да го правам „спонтано“, верувај.- реченицата која Пеѓа989 ( ) супермодераторот често ја слушаше во неговите школски денови.
Затоа ти одѕвонува, te proganja.