- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.261
Брат 30 страни наназад кој стигне те шамара. Не ти треба отров.
Не дека во нешто сме слични, фала Богу, ама не сум јас Peja989.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат 30 страни наназад кој стигне те шамара. Не ти треба отров.
Оф топик, ама ке пројде.
Аман бе РАТМ, мене стварно не ми е јасно која ти е целта што почна да војуваш со пола форум. Ниту имаш причина да бидеш напатен од Ливерпул, ниту има потреба да се тригернуваш волку за еден пораз. Немам намера да ти се смеам дека не е ни смешно, повеќе тажно е.Не, не. Еве Џонтра Волта ја открил. Поентата беше дека Џерард никогаш ништо не освоил. До вечерва не беше бев знаел. Ама има луѓе, не велам не. Знаат и ,,Гугл" и бајги работи, врагои, по интернетов да користат.
Можеш и подобро од ова, ајде потруди се, секогаш постои опцијата editРозите се црвени,
јас не играм лото,
џабе цела вечер бреинсторминг на групниот чет,
го натерале профото пак да го пробие дното.
![]()
Аман бе РАТМ, мене стварно не ми е јасно која ти е целта што почна да војуваш со пола форум. Ниту имаш причина да бидеш напатен од Ливерпул, ниту има потреба да се тригернуваш волку за еден пораз. Немам намера да ти се смеам дека не е ни смешно, повеќе тажно е.
Можеш и подобро од ова, ајде потруди се, секогаш постои опцијата edit![]()
Седи, кец.
Розите се црвени,
темјанушките се сини,
пак ќе брише профил,
или така ми се чини?
- реченицата која Пеѓа989 () супермодераторот често ја слушаше во неговите школски денови.
Затоа ти одѕвонува, te proganja.