Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.854
Поени од реакции
10.678
Не, не. Еве Џонтра Волта ја открил. Поентата беше дека Џерард никогаш ништо не освоил. До вечерва не беше бев знаел. Ама има луѓе, не велам не. Знаат и ,,Гугл" и бајги работи, врагои, по интернетов да користат.
Аман бе РАТМ, мене стварно не ми е јасно која ти е целта што почна да војуваш со пола форум. Ниту имаш причина да бидеш напатен од Ливерпул, ниту има потреба да се тригернуваш волку за еден пораз. Немам намера да ти се смеам дека не е ни смешно, повеќе тажно е.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.201
Поени од реакции
18.303
Розите се црвени,
јас не играм лото,
џабе цела вечер бреинсторминг на групниот чет,
го натерале профото пак да го пробие дното.

:place:
Можеш и подобро од ова, ајде потруди се, секогаш постои опцијата edit :smirce:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Аман бе РАТМ, мене стварно не ми е јасно која ти е целта што почна да војуваш со пола форум. Ниту имаш причина да бидеш напатен од Ливерпул, ниту има потреба да се тригернуваш волку за еден пораз. Немам намера да ти се смеам дека не е ни смешно, повеќе тажно е.
Казио, буквално нема врска со поразот, ова си е константа. Супермодераторот беше бил испердашен и пред текмата со вас. :icon_lol:

Сега се обидува да го амортизира ударот, ете го почнал со поезија, па здравје Боже за година-две, ќе успее и нешто што има смисла да склопи за првпат.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
- реченицата која Пеѓа989 ( :pos: ) супермодераторот често ја слушаше во неговите школски денови.

Затоа ти одѕвонува, te proganja.
Автоматски споено мислење:

Розите се црвени,
темјанушките се сини,
пак ќе брише профил,
или така ми се чини?
И темјанушките се виолетови, ебате глупавиот. : )))))))))))

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
- реченицата која Пеѓа989 ( :pos: ) супермодераторот често ја слушаше во неговите школски денови.

Затоа ти одѕвонува, te proganja.
Види, овие subliminal disses не те прават ништо ултра-гига-мега интелегентен, немам намера да се спуштам на ниво на кое што ќе навредувам лично само за да докажам поента, барем не засега. Е сега, ако дојде до време за навреда на лична основа, нема тоа сигурно да го правам „спонтано“, верувај.

У реду е Мануел, намали малку со Rebelde Way односов на форум, не би сакал да читаме како си се обесил пошто многу те заебавале на форум za koj sto ionaka kur te boli i onaka dremes tuka za da ti pomine vreme doeka ne ti zdosadi i si gi dupis glupite i sekako krajno neintelegentni clenovi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom