- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.167
- Поени од реакции
- 10.132
На Зорка кучката?
Разбирам повреди и се, ама овој човек многу падна. Јас си гаев некоја илузија дека ќе се врати. На правата со Пелистер делуваше очајно. Не знам дали има надеж.ТВо моментот Рниќ е на она ниво на кое и мислев дека ќе биди - за втора лига во Србија. Колку ќе успеат да го вратат во форма во следните месеци (и дали воопшто ќе го вратат) ќе видиме.
Добар ждреб за Металург и има големи шанси да игра ЛЕ. Една од полесните пречки (поубаво ќе беше Фиверс да им паднеше, ама и ова е супер за нив). Кастратовиќ бил презадоволен од изборот.Kriens Luzern e poslednata precka za plasman na Metalurg vo kupot.
Ima sansa Metalurg pokraj ovie? Kakva ekipa se?
Металург моментално не е екипа за која имаше лесни противници. Сите се тешки, кој повеќе, кој помалку. Главната работа беше завршена со тоа што во прв шешир ги ставија и ги избегнаа дел од фаворитетите за титула во ЛЕ.Kriens Luzern e poslednata precka za plasman na Metalurg vo kupot.
Ima sansa Metalurg pokraj ovie? Kakva ekipa se?
Не ми се јасни со арогантноста во изјавите, фаворити биле, ќе победеле...Pekolno tesko ke bide za Metalurg ova gostuvanje kaj Kriens, samo so eden raspolozliv igrac Horvat ekstremno tesko da ja zadrzat prednosta.
сега за сега се добро... 59минута 21:21Pekolno tesko ke bide za Metalurg ova gostuvanje kaj Kriens, samo so eden raspolozliv igrac Horvat ekstremno tesko da ja zadrzat prednosta.