kazioX
Примерен форумџија
- Член од
- 28 април 2011
- Мислења
- 3.854
- Поени од реакции
- 10.678
Се надевам дека поентата на постот не е да кажеш дека Џерард не заслужил да го допре знакот.
Се надевам дека поентата на постот не е да кажеш дека Џерард не заслужил да го допре знакот.
Не, не. Еве Џонтра Волта ја открил. Поентата беше дека Џерард никогаш ништо не освоил. До вечерва не беше бев знаел. Ама има луѓе, не велам не. Знаат и ,,Гугл" и бајги работи, врагои, по интернетов да користат.Се надевам дека поентата на постот не е да кажеш дека Џерард не заслужил да го допре знакот.
Не, ние. Не обидувај се да вовлечеш со себе и други.Поентата беше глупа поента. Ни авторот не знаел што сака да каже. Или сепак тоа е еден надреален хумор што ние обичните смртници, инфантилци и уништувачи на квалитетна дискусија за фудбал поттикната од Оејзис не можеме да ја сфатиме.
Да ги оправдам сликите пошто последен пат коа бев на форумов мислам дека донесоа закон дека не смеат слики да се постираат.
Немам посебно оправдание за сликите.
Кимо ако те пече ЛШ-то на Џерард од Истанбул слободно банирај ме брат.
Пеџа тебе ако те пече Уефа Купот на Џерард пошто според тебе Џерар Улие слаб тренер е, слободно банирај ме брат. Модератору, не, не, супер модератору.
мхм, ќе ти беше во ред забелешкава доколку ти прв не почна да вовлекуваш други во расправијата помеѓу нас двајца од пред некој ден, или ноќ.Не, ние. Не обидувај се да вовлечеш со себе и други.
Ти.
И не е хумор, ни близу.
Dude...Не, ние. Не обидувај се да вовлечеш со себе и други.
Ти.
И не е хумор, ни близу.
Dude...
Who hurt you ?
Додека не почнам јавно да барам отров, мислам дека е океј. Што знам.Знам дека сум оф-топик и дека има тема за кладилница, али квотата дека РАТМ пак ќе брише профилот падна на 1.30, чисто информативно. @Факе да влезе од клупа уште поише ќе падне.
Кај е бе тоа копилето стварно? Чат пат го приметувам по лајкови. Ич не пишува.Знам дека сум оф-топик и дека има тема за кладилница, али квотата дека РАТМ пак ќе брише профилот падна на 1.30, чисто информативно. @Факе да влезе од клупа уште поише ќе падне.
Брат 30 страни наназад кој стигне те шамара. Не ти треба отров.Додека не почнам јавно да барам отров, мислам дека е океј. Што знам.