Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.854
Поени од реакции
10.678
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Се надевам дека поентата на постот не е да кажеш дека Џерард не заслужил да го допре знакот.
Не, не. Еве Џонтра Волта ја открил. Поентата беше дека Џерард никогаш ништо не освоил. До вечерва не беше бев знаел. Ама има луѓе, не велам не. Знаат и ,,Гугл" и бајги работи, врагои, по интернетов да користат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Поентата беше глупа поента. Ни авторот не знаел што сака да каже. Или сепак тоа е еден надреален хумор што ние обичните смртници, инфантилци и уништувачи на квалитетна дискусија за фудбал поттикната од Оејзис не можеме да ја сфатиме.

Да ги оправдам сликите пошто последен пат коа бев на форумов мислам дека донесоа закон дека не смеат слики да се постираат.

Немам посебно оправдание за сликите.
Кимо ако те пече ЛШ-то на Џерард од Истанбул слободно банирај ме брат.
Пеџа тебе ако те пече Уефа Купот на Џерард пошто според тебе Џерар Улие слаб тренер е, слободно банирај ме брат. Модератору, не, не, супер модератору.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Поентата беше глупа поента. Ни авторот не знаел што сака да каже. Или сепак тоа е еден надреален хумор што ние обичните смртници, инфантилци и уништувачи на квалитетна дискусија за фудбал поттикната од Оејзис не можеме да ја сфатиме.

Да ги оправдам сликите пошто последен пат коа бев на форумов мислам дека донесоа закон дека не смеат слики да се постираат.

Немам посебно оправдание за сликите.
Кимо ако те пече ЛШ-то на Џерард од Истанбул слободно банирај ме брат.
Пеџа тебе ако те пече Уефа Купот на Џерард пошто според тебе Џерар Улие слаб тренер е, слободно банирај ме брат. Модератору, не, не, супер модератору.
Не, ние. Не обидувај се да вовлечеш со себе и други.
Ти.

И не е хумор, ни близу.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не, ние. Не обидувај се да вовлечеш со себе и други.
Ти.

И не е хумор, ни близу.
мхм, ќе ти беше во ред забелешкава доколку ти прв не почна да вовлекуваш други во расправијата помеѓу нас двајца од пред некој ден, или ноќ.

Што е ако не е хумор? Ти така од чиста мира се обиде изјавата на Тијаго да ја поткрепиш со сликовит приказ како треба да изгледа допирање на сликата Енфилд од човек што има освоено титули со клубот?

Па мајка Тереза да си не би ти поверувал во ова.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Знам дека сум оф-топик и дека има тема за кладилница, али квотата дека РАТМ пак ќе брише профилот падна на 1.30, чисто информативно. @Факе да влезе од клупа уште поише ќе падне.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Знам дека сум оф-топик и дека има тема за кладилница, али квотата дека РАТМ пак ќе брише профилот падна на 1.30, чисто информативно. @Факе да влезе од клупа уште поише ќе падне.
Додека не почнам јавно да барам отров, мислам дека е океј. Што знам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кај е бе тоа копилето стварно? Чат пат го приметувам по лајкови. Ич не пишува. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom