Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Почнувам да мислам дека се што ти треба за силна екипа се два три класа играчи, и топ тренер. Се друго се средува. Овој Сити кој изгледа толку доминантен, има 4-5 фудбалери кои во било која друга екипа би биле тежок просек, или полошо. Менди, Стоунс, преварата Хесус, па и Вокер. А сепак Сити и со нив делува доминантно. Не е до играчите, до тренерот и до системот е.

Ги поврзуваат Сити со некој напаѓач ? Не можат на Жесус да се ослонат,ајде против ваквите екипи ок, ама против посериозна одбрана тешко.

Ги поврзуваат Сити со некој напаѓач ? Не можат на Жесус да се ослонат,ајде против ваквите екипи ок, ама против посериозна одбрана тешко.
Sterling napagjac, Tores levo...ne e loso.

Не знам ти кажи еве шо викаат овиеОва е за сезоната 2018/2019 на полусезона.
Против Олимпијакос беше негова вина голот шо го примивте во судиско продолжение и ве кошташе испаѓање од ЛЕ
Ланска сезона НУЛА, ти кажав не ми вади од 2018/19 кога се прилагодуваше на лигата и имаше неколку киксови.

Абе каков Лено не замарајте Ганери, реално просечен голман.
Никој не рече дека Лено е Буфон, овде се фура приказна као Арсенал се заебал што го продал Мартинез за 20м евра, голман што само неговите дома го знаеја до пред 5 месеци.
Во ПЛ има 15-16 полоши голмани од Лено, за Кепа, Пикфорд, Де Геа (не тој од пред 3 - 4 години) е измислен.

Лљнска сезона НУЛА, ти кажав не ми вади од 2018/19 кога се прилагодуваше на лигата и имаше неколку киксови.
Каков е овој глуп изговор се прилагодуваше на лигата небаре напаѓач е :D па и напаѓач да е, тој шо го бива го бива баталете такви муабети.
Каква врска има лигата со тие смешни киксови кои ги имаше Лено, и сеуште се лета така на нафрлени топки.
Автоматски споено мислење:

Три гола требаше Волфс да датдат досега, Поденс само две шанси поеба.
Адама го ремети Менди, ако не го смени Гвардиола ќе направи или црвен или пенал

Каков е овој глуп изговор се прилагодуваше на лигата небаре напаѓач е :D па и напаѓач да е, тој шо го бива го бива баталете такви муабети.
Каква врска има лигата со тие смешни киксови кои ги имаше Лено, и сеуште се лета така на нафрлени топки.
Автоматски споено мислење:

Три гола требаше Волфс да датдат досега, Поденс само две шанси поеба.
Адама го ремети Менди, ако не го смени Гвардиола ќе направи или црвен или пенал
Пак те прашувам, колку гола прими Арсенал ланска сезона по грешка на Лено, не ми демагогувај, имаме еден демагог доволно е.

Пак те прашувам, колку гола прими Арсенал ланска сезона по грешка на Лено, не ми демагогувај, имаме еден демагог доволно е.
Не ме замарај бе чоек, ме заболе таквата колки гола прими Лено лансла сезона, не беше муабетот каква ланска сезона имал лани Лено туку дека требаше да го задржат Мартинез.

Никој не рече дека Лено е Буфон, овде се фура приказна као Арсенал се заебал што го продал Мартинез за 20м евра, голман што само неговите дома го знаеја до пред 5 месеци.
Во ПЛ има 15-16 полоши голмани од Лено, за Кепа, Пикфорд, Де Геа (не тој од пред 3 - 4 години) е измислен.
Секако дека Лено е измислен за Де Геа, кога ќе си го видам тилот. За Кепа и Пикфорд можда, за Де Геа поздрав. Иначе јакиот голман Буфон, да му ебам крвта умрена.

Секако дека Лено е измислен за Де Геа, кога ќе си го видам тилот. За Кепа и Пикфорд можда, за Де Геа поздрав. Иначе јакиот голман Буфон, да му ебам крвта умрена.
За Де Геа од последниве 2 сезони е Кепке

Не ме замарај бе чоек, ме заболе таквата колки гола прими Лено лансла сезона, не беше муабетот каква ланска сезона имал лани Лено туку дека требаше да го задржат Мартинез.
Ниеден тим не може да си дозволи двајца квалитетни голмани во најдобри години од кои едниот ќе грее клупа. Одличен трансфер и за Арсенал и за Еми, нема што повеќе да се дискутира. :)

Види манџата ѕирни ја и не треси зелени

Види манџата ѕирни ја и не треси зелени
Поарно манџа да земев да напрам од колку со тебе да трошам 15 минути глупа дискусија,барем евтината струја ќе ја искористев

Супер трансфер направи Мартинез. Заслужува да биде прв голман на екипа и да се развива. Најдраго ми е што Аргентина конечно ќе добие поасален голман. Гледам Скалони го викна за квалификациите и очекувам да биде прва опција. После стариот Ромеро (период 2014-2016) буквално немаат голман. Бруката Кабаљеро и отепаниот Армани не вреди ни да се спомнат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom