Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Почнувам да мислам дека се што ти треба за силна екипа се два три класа играчи, и топ тренер. Се друго се средува. Овој Сити кој изгледа толку доминантен, има 4-5 фудбалери кои во било која друга екипа би биле тежок просек, или полошо. Менди, Стоунс, преварата Хесус, па и Вокер. А сепак Сити и со нив делува доминантно. Не е до играчите, до тренерот и до системот е.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.155
Ги поврзуваат Сити со некој напаѓач ? Не можат на Жесус да се ослонат,ајде против ваквите екипи ок, ама против посериозна одбрана тешко.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Не знам ти кажи еве шо викаат овиеОва е за сезоната 2018/2019 на полусезона.
Против Олимпијакос беше негова вина голот шо го примивте во судиско продолжение и ве кошташе испаѓање од ЛЕ
Ланска сезона НУЛА, ти кажав не ми вади од 2018/19 кога се прилагодуваше на лигата и имаше неколку киксови.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Абе каков Лено не замарајте Ганери, реално просечен голман.
Никој не рече дека Лено е Буфон, овде се фура приказна као Арсенал се заебал што го продал Мартинез за 20м евра, голман што само неговите дома го знаеја до пред 5 месеци.
Во ПЛ има 15-16 полоши голмани од Лено, за Кепа, Пикфорд, Де Геа (не тој од пред 3 - 4 години) е измислен.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.155
Лљнска сезона НУЛА, ти кажав не ми вади од 2018/19 кога се прилагодуваше на лигата и имаше неколку киксови.
Каков е овој глуп изговор се прилагодуваше на лигата небаре напаѓач е :D па и напаѓач да е, тој шо го бива го бива баталете такви муабети.
Каква врска има лигата со тие смешни киксови кои ги имаше Лено, и сеуште се лета така на нафрлени топки.
Автоматски споено мислење:

Три гола требаше Волфс да датдат досега, Поденс само две шанси поеба.
Адама го ремети Менди, ако не го смени Гвардиола ќе направи или црвен или пенал

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Каков е овој глуп изговор се прилагодуваше на лигата небаре напаѓач е :D па и напаѓач да е, тој шо го бива го бива баталете такви муабети.
Каква врска има лигата со тие смешни киксови кои ги имаше Лено, и сеуште се лета така на нафрлени топки.
Автоматски споено мислење:

Три гола требаше Волфс да датдат досега, Поденс само две шанси поеба.
Адама го ремети Менди, ако не го смени Гвардиола ќе направи или црвен или пенал
Пак те прашувам, колку гола прими Арсенал ланска сезона по грешка на Лено, не ми демагогувај, имаме еден демагог доволно е.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.155
Пак те прашувам, колку гола прими Арсенал ланска сезона по грешка на Лено, не ми демагогувај, имаме еден демагог доволно е.
Не ме замарај бе чоек, ме заболе таквата колки гола прими Лено лансла сезона, не беше муабетот каква ланска сезона имал лани Лено туку дека требаше да го задржат Мартинез.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.297
Никој не рече дека Лено е Буфон, овде се фура приказна као Арсенал се заебал што го продал Мартинез за 20м евра, голман што само неговите дома го знаеја до пред 5 месеци.
Во ПЛ има 15-16 полоши голмани од Лено, за Кепа, Пикфорд, Де Геа (не тој од пред 3 - 4 години) е измислен.
Секако дека Лено е измислен за Де Геа, кога ќе си го видам тилот. За Кепа и Пикфорд можда, за Де Геа поздрав. Иначе јакиот голман Буфон, да му ебам крвта умрена.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Секако дека Лено е измислен за Де Геа, кога ќе си го видам тилот. За Кепа и Пикфорд можда, за Де Геа поздрав. Иначе јакиот голман Буфон, да му ебам крвта умрена.
За Де Геа од последниве 2 сезони е Кепке

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Не ме замарај бе чоек, ме заболе таквата колки гола прими Лено лансла сезона, не беше муабетот каква ланска сезона имал лани Лено туку дека требаше да го задржат Мартинез.
Ниеден тим не може да си дозволи двајца квалитетни голмани во најдобри години од кои едниот ќе грее клупа. Одличен трансфер и за Арсенал и за Еми, нема што повеќе да се дискутира. :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Види манџата ѕирни ја и не треси зелени

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.155
Види манџата ѕирни ја и не треси зелени
Поарно манџа да земев да напрам од колку со тебе да трошам 15 минути глупа дискусија,барем евтината струја ќе ја искористев

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Супер трансфер направи Мартинез. Заслужува да биде прв голман на екипа и да се развива. Најдраго ми е што Аргентина конечно ќе добие поасален голман. Гледам Скалони го викна за квалификациите и очекувам да биде прва опција. После стариот Ромеро (период 2014-2016) буквално немаат голман. Бруката Кабаљеро и отепаниот Армани не вреди ни да се спомнат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom