- Член од
- 14 мај 2019
- Мислења
- 1.486
- Поени од реакции
- -759
Sega se kaza!najgolem klub e Liverpool vo Anglija,
Sega se kaza!najgolem klub e Liverpool vo Anglija,
Epa koj e najgolem klub ako ne e Liverpool? Da ne e mozhe Aston Villa?За најголем клуб во Англија ќе почекаш. Уште еден век можеби, потоа ќе се договориме.
Најголем клуб ќе биди кога ќе го замините Јунајтед во титули....на секој неутрален фан кога ќе му спомниш Англиска екипа веднаш помислува на Јунајтед а не на Ливерпул....Јунајтед беше првата сила и доминантната екипа со години каде што ги дробеше противниците...арно што Абрамович дојде со јахтите во 2003 за да му парира некој иначе којзнае колку титули ќе имаа досега.Dobro be ne se luti, bolje sme od vas, ne samo sezonava, tuku opshto vaka zemeno, najgolem klub e Liverpool vo Anglija, sho se lutish...
Прекини, срамота е.Epa koj e najgolem klub ako ne e Liverpool? Da ne e mozhe Aston Villa?
Листа на најголеми клубови во Англија:Најголем клуб ќе биди кога ќе го замините Јунајтед во титули....на секој неутрален фан кога ќе му спомниш Англиска екипа веднаш помислува на Јунајтед а не на Ливерпул....Јунајтед беше првата сила и доминантната екипа со години каде што ги дробеше противниците...арно што Абрамович дојде со јахтите во 2003 за да му парира некој иначе којзнае колку титули ќе имаа досега.
Неможи со една титула после 100 години да го ставаш Ливерпул пред Јунајтед кој реално е подобар во меѓусебните од Ливерпул....на Олд Трафорд да не прикажвам каква статистика имате против нив....деценискиот ќотек што му го даваше Јунајтед на екипите не се заборава така лесно.
Можеби 7 години се лоши и падни-стани ама финансиски се премоќни и ќе се вратат на врвот кога тогаш.
Можеме да уфрлиме и дополнителен критериум, гап помеѓу две освоени титули, и за тоа да се одземаат поени. Така Ливерпул ќе дојде отприлика на 4-то место.Листа на најголеми клубови во Англија:
1. ManU
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Everton
5. Aston Villa
6. Manchester City
Ако оваа година, Liverpool ја одбрани титулата во Енглеска, на делба на прво место ќе бидат со ManU по големина.
Интересен критериум. Кој, рака на срце, станува подобар со дополнувањето кој кога последно освоил титула. Бидејќи, ManU, до вчера беше шампион.
Bashka European Cups 6>3Листа на најголеми клубови во Англија:
1. ManU
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Everton
5. Aston Villa
6. Manchester City
Ако оваа година, Liverpool ја одбрани титулата во Енглеска, на делба на прво место ќе бидат со ManU по големина.
Интересен критериум. Кој, рака на срце, станува подобар со дополнувањето кој кога последно освоил титула. Бидејќи, ManU, до вчера беше шампион.
Mozheme i koj kolku pati bil prvak na Evropa.Можеме да уфрлиме и дополнителен критериум, гап помеѓу две освоени титули, и за тоа да се одземаат поени. Така Ливерпул ќе дојде отприлика на 4-то место.
Moже. Има еден интересн пост од последната освоена титула на ManU пред Фергусон до неговото време.Можеме да уфрлиме и дополнителен критериум, гап помеѓу две освоени титули, и за тоа да се одземаат поени. Така Ливерпул ќе дојде отприлика на 4-то место.
Два пати имате сушарено низ историјатаМожеме да уфрлиме и дополнителен критериум, гап помеѓу две освоени титули, и за тоа да се одземаат поени. Така Ливерпул ќе дојде отприлика на 4-то место.
30 години пост?Moже. Има еден интересн пост од последната освоена титула на ManU пред Фергусон до неговото време.
I'm in.
1911-1952? Сериозен си?Два пати имате сушарено низ историјата
1911-52
1967-93
Од 1967 до 1993. Колку и да се, ме мрзи да пресметувам. Но, интересен пост е.30 години пост?
Не оди тоа така, не ти реков да ги собереме сите години во кој некој не бил шампион, бидејќи тоа е исто како да кажеме колку пати некој бил шампион.Од 1967 до 1993. Колку и да се, ме мрзи да пресметувам. Но, интересен пост е.
Али пошто критериумов е веќе поставен, и моменталниот пост може да го рачунаме.
Стави таму уште 7
Можеме, но овде разговараме кој е најголем клуб во Англија, не во Европа. Колку години имаш бе машко? 15-17 претпоставувам.Mozheme i koj kolku pati bil prvak na Evropa.
Добро, не рачунаме толку далеку. Ние 30 години вие 26 хахахах1911-1952? Сериозен си?
Кај МанУ e 26 години. Кај Ливерпул е 30. И демек второво е смешно, а првово е така-така?Не оди тоа така, не ти реков да ги собереме сите години во кој некој не бил шампион, бидејќи тоа е исто како да кажеме колку пати некој бил шампион.
Ја сум сигурен дека ти ја знаеш разликата помеѓу најголем гап и собирање години.