Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Ако не се лажам Клоп имаше слични изјави и кога завршуваа 4то место и изгубија финале ЛШ, па му ги донесоа ВВД, Алисон и компанија. Мислам дека е во право Рик, можда не дека треба Оле којзнае каков притисок да прави, ама не смеат да дремат од управата зашо вака не ја бива. Според мене секако не ја бива со Оле али тоа е веќе друга тема. Којзнае, може ќе сфати човекот дека не го води Норвич, него Манчестер Јунајтед и дека треба да знае да напаѓа против поставени одбрани, а не да чека на контри.
Нормално, ова претпоставка зашто одамна неам пиено кафе со двајцата, ама кога би ги споредил двајцата и јас да сум тој што треба да вложувам, сигурен сум Клоп повеќе ќе ме убеди од Оле.
Он има харизма, исто како што има(ше) Мурињо, Конте...додека Оле ми делува на Дејвид Мојс харизма. Па вчера за повторениот пенал Мурињо или Клоп да беа, имаше хаос да се деси. Овој едвај емоција покажа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.794
Поени од реакции
115.766
Нормално, ова претпоставка зашто одамна неам пиено кафе со двајцата, ама кога би ги споредил двајцата и јас да сум тој што треба да вложувам, сигурен сум Клоп повеќе ќе ме убеди од Оле.
Он има харизма, исто како што има(ше) Мурињо, Конте...додека Оле ми делува на Дејвид Мојс харизма. Па вчера за повторениот пенал Мурињо или Клоп да беа, имаше хаос да се деси. Овој едвај емоција покажа.
Јасно, али ако добро сконтав баш истово сака Рик да го каже. Оле на мониторче си глеа кур го боли, така иде зборот де, а плус и околу дисциплинските мерки е во право. До душа Ливерпул рецимо нема проблематични играчи, ете два примери ќе дадам, Кутињо кога квичеше за трансфер во Барса беше бенчиран, и Лалана ако не се лажам кога праеше некои фрки беше стаен со младинци да тренира и игра. А Оле за даберине, кошаркарите, ебачите и тепачите од тим ништо, нула реакција. Ферги сите ќе ги имаше избркано до сеа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Лалана ако не се лажам кога праеше некои фрки беше стаен со младинци да тренира и игра.
Грешка си за ова, Лалана не бил ни приближно до било каков проблем.
Суарез и Кутињо со Барса се мороните што правеа проблеми. Кутињо беше бенчиран од Клоп на кратко а Суарез од Роџерс пратен да тренира сам додека не заврши преоден рок.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.794
Поени од реакции
115.766
Грешка си за ова, Лалана не бил ни приближно до било каков проблем.
Суарез и Кутињо со Барса се мороните што правеа проблеми. Кутињо беше бенчиран од Клоп на кратко а Суарез од Роџерс пратен да тренира сам додека не заврши преоден рок.
Па нели истепа некој бе или трипам нешо?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па нели истепа некој бе или трипам нешо?
Ако мислиш на ситуацијава ама никад немаше проблем со тимот, да биде бенчиран или што ти јас знам.
Играше тука со у23 за да врати форма, кога се враќаше од повреда (што е пракса во глобала). Ете и Ингс го има, игра и тој после повреда, да влезе во натпреварувачки ритам.

Али дефинитивно никад проблем со Клоп, сите викаат дека му бил ко син во тимот, (нај)омилен играч.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Igrase sigurno Pogba kosarka kako sto se igrat i 4 ligi vo drzavava na SLIKI.

Klop napravi pritisok mu donesoa vo rok od edna nedela 2 igraci, nasiot spie.

Solskjer nikogas nema da go povtori uspehot na Morinjo, a kamo li da go nadmasi.
A vie veruvajte si vo bajkite na Solskjer.
Оле реално и не е баш материјал за клуб како Јунајтед.
Во цела негова тренерска кариера од 2010 година до сега 2020 година има освоено 3 трофеа, 2 пати првенство во норвешка со Молде и 1 куп исто во норвешка.
Од кога стана менаџер на Јунајтед (29 март 2019) има 1,74 ппм (поени по меч) на 72 натпревари. Мурињо во Манчестер Јунајтед има 1.97 ппм на 144 натпревари.
Чисто за споредба САФ има 2.07 ппм на 1274 натпревари.
Л Е Г Е Н Д А !

Оле, со додадени Бруно и Мегваер (едниот маестрално се покажа и ја дигна играта на Јунајтед за 2 нивоа а другиот ја стабилизираше одбраната на Јунајтед ненормално) оле успеа да испадне од Ф.А куп од Челзи со трансфер бан и од Лига Европа од Севиља (која што и освои годинава крф им ебам). Истиот тој мурињо имаше у одбрана играчи као Блинд, Рохо, Смолинг, Дармиан... Среден ред со Шнајдерлин, Фелаини, Микитаријан, Мата (што он го избрка од Челзи), Лингард, Руни (што реално тогаш не беше ни 10% од играчот што го знаеме и го памтиме), депај, напад со Ибра, и млади и неразиграни Рашфорд и Маршал. Јунајтед 2016/17
Јунајтед освои Лига Европа со Мурињо со:
Ромеро на гол
Валенсија - Смолинг - Блинд - Дармијан
Херера - Погба - Мата - Фелаини - Микитаријан
- Рашфорд -

Руни, Маршал и Лингард од клупа.

Реално на Оле во Јунајтед најголем Успех му е топ 4 пласман и полуфинале у Лига Европа и Фа Куп. И да, тој блесок што го имаше против Псж што ни сам не знае како се деси тоа. :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Premier League home defeats since may 2017:

Liverpool:0
Man Utd: 8

Chisto da se znae koj e koj. :tvg:
Фантастичен податок, пред ова да го постираш никој немаше со голо око приметено дека Ливерпул е многу подобар од Јунајтед. Ајде сега пронајди уште некоја статистика за првите 15 минути од второ полувреме во гости и еднаш засекогаш да ја разрешиме дилемата кој е подобар.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Фантастичен податок, пред ова да го постираш никој немаше со голо око приметено дека Ливерпул е многу подобар од Јунајтед. Ајде сега пронајди уште некоја статистика за првите 15 минути од второ полувреме во гости и еднаш засекогаш да ја разрешиме дилемата кој е подобар.
Znam deka vchera te izdishaa Kristal Palas i gi urnaa tvoite visoki nadezhi i oochekuvanja za Junajted, ama toa e fudbalot druzhe .:icon_lol:
Povekje srekja naredna sezona. Sezonava ste dupki ako po utroto denot se poznava. :icon_lol:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Znam deka vchera te izdishaa Kristal Palas i gi urnaa tvoite visoki nadezhi za Junajted, ama toa e fudbalot druzhe .:icon_lol:
Povekje srekja naredna sezona. Sezonava ste dupki ako po utroto denot se poznava. :icon_lol:
После извонредната статистика, сега и фантастична досетка. Браво бе машко.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
После извонредната статистика, сега и фантастична досетка. Браво бе машко.
Dobro be ne se luti, bolje sme od vas, ne samo sezonava, tuku opshto vaka zemeno, najgolem klub e Liverpool vo Anglija, sho se lutish...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Dobro be ne se luti, bolje sme od vas, ne samo sezonava, tuku opshto vaka zemeno, najgolem klub e Liverpool vo Anglija, sho se lutish...
За најголем клуб во Англија ќе почекаш. Уште еден век можеби, потоа ќе се договориме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom