Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.820
- Поени од реакции
- 21.587
Линделоффффф кое неталентирано копито е, па уште и мафта со глава демек немало ништо.
Што би се рекло yes but actually no.Бајдвеј еве го денес овој што требаше да се продава.
Воввв цели 5 цм искочи од гол линијатаШто би се рекло yes but actually no.
Јбг, такви им се правилата.Воввв цели 5 цм искочи од гол линијата
Баш ме интересира правилата дали ќе се такви и за други клубови/натпревариЈбг, такви им се правилата.
Сигурно!Баш ме интересира правилата дали ќе се такви и за други клубови/натпревари
@Ilumious нема правда, но на крајот резултатот е битен, а ние како и да е оваа сезона нема што да бараме со оваква игра.Баш ме интересира правилата дали ќе се такви и за други клубови/натпревари
Можеби во Арсенал ќе се вклопи со ивните киксери.Напишете ги првите 10 клубови во ПЛ и кажете во кој од нив ретардата линделоф ќе биде прва постава. Нормално, само во "клуб" како нашиот.
За играта веќе пишав пост. Муабетот погоре ми беше на конкретна тема.@Ilumious нема правда, но на крајот резултатот е битен, а ние како и да е оваа сезона нема што да бараме со оваква игра.
Некогаш ние ќе бидеме оштетена страна, некогаш тимот против кој играме ... тоа е тоа. Денеска и 20 пенали да досудат за Јунајтед, овој умрен тим нема да победи !!!За играта веќе пишав пост. Муабетот погоре ми беше на конкретна тема.
Не. Овој е 3 левели погоре крф му ебам сакапана!Можеби во Арсенал ќе се вклопи со ивните киксери.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Можеби. Можеби не. Но искрено за другите не ме интересира толку. Битно ми е Јунајтед да победува, што сезонава ќе биде реткост изгледа.Баш ме интересира правилата дали ќе се такви и за други клубови/натпревари